Billeje
Santa Monica, CA
Oversæt
USA // Santa Monica, CA
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Santa Monica, CA: Sixt biludlejning online booking

  Er det allerede bestemt, at turen går til Santa Monica i Californien, så lej en bil hos Sixt. Det er helt afgørende for at få maksimalt ud af din ferie, og det giver dig samtidig en totaloplevelse af frihed og eventyr. Her er USA måske et af de mest inspirerende steder. Hos Sixt Biludlejning kan du forvente dig kvalitetsbiler af en meget høj standard samt et professionelt team, der hjælper med at finde frem til den helt rigtige bil, når du benytter dig af biludlejning i Santa Monica.

 
 • Santa Monica/Shore Hotel
  1515 Ocean Ave
  90401-2118 Santa Monica, Los Angeles

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Santa Monica/Shore Hotel

  Sixt Billeje
  1515 Ocean Ave
  90401-2118 Santa Monica, Los Angeles

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 

Sixt Biludlejning i Santa Monica

Selvom strandene i Santa Monica bestemt er værd at rejse langt for, har byen også en ret sofistikeret atmosfære, gode shoppingmuligheder og mange friluftsaktiviteter for hele familien. Byen er derudover også alletiders udgangspunkt for en kør selv ferie, og med billeje i Santa Monica er det nemt at komme til downtown Los Angeles, Beverly Hills og Hollywood for den sags skyld. I Santa Monica kan du nyde de mange slentreture langs vandkanten, og ellers fungerer tingene i et dejligt, roligt tempo, så du kan koble fuldstændigt af.

 

Vestkystens eventyr

 

Med billeje i Santa Monica har du den ideelle indgangsport til det alsidige Californien. Du kan bl.a. vælge at køre efter de fantastiske storbyer såsom San Francisco med Alcatraz og Golden Gate Bridge eller det spillesyge Las Vegas ude i Nevadas ørken, hvor der ikke er langt til Grand Canyon. Stillehavskysten byder på den ene perle efter den anden, og for blot at nævne nogle af statens smukke naturreservater, så tjek Yosemite, Redwood, Joshua Tree og Death Valley, hvor du kan møde bjørne, se smukke vandfald og blive udfordret i dine trekkingskills. Californisk vin er også blevet en vinder i mange hjem, så måske har du lyst til at køre ind forbi en vingård.

 

Biludlejning i Santa Monica

 

Det er manges drøm at blive fri som fuglen i en lejet bil i USA. Med Sixts billeje i Santa Monica har du nu mulighed for at realisere denne drøm. Du kan bl.a. vælge mellem kategorier såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne og cabrioleter samt 4x4, når du vælger biludlejning i Santa Monica, Californien. Det er dog her vigtigt at understrege, at det ikke er muligt at forhåndsreservere bestemte modeller. Disse tildeles først, når du ankommer til den pågældende station. Til gengæld kan du både vælge kategori og det ønskede ekstraudstyr, såsom GPS. Så lej en bil hos Sixt allerede i dag.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice