Billeje
San Jose CA
Oversæt
USA // San Jose CA
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i San Jose CA: Sixt biludlejning online booking

  San Jose i Californien er en fantastisk feriedestination. Er du på ferie i Californien, er det en rigtig god idé at leje en bil. Du kan her benytte dig af Sixts biludlejning i San Jose og således få et maksimalt udbytte af din ferie. Sixt tilbyder altid biler i en rigtig god stand samt en fremragende service, så lej en bil allerede i dag!

 
 • San Jose (USA) Int. Lufthavn
  1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.07:00 - 20:00
  Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • San Jose (USA) Int. Lufthavn

  Sixt Billeje
  1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.07:00 - 20:00
  Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 

Sixt Biludlejning i San Jose

San Jose ligger i Silicon Valley. Dette område er i særdeleshed kendt for at være en del af den teknologiske branche. Byen ligger imidlertid tæt op ad naturreservater og den sydlige ende af San Francisco Bay. Der er gode grunde til at benytte sig af billeje i San Jose. Du kan eksempelvis nemt komme ud til Don Edwards San Francisco Bay National Wildlife Refuge, hvor du kan nyde synet af trækfugle og truede fuglearter. Der er også masser af vandremuligheder i området, som du nemt når via din udlejningsbil. Til børnene finder du Happy Hollow Park og Zoo. For de historisk interesserede kan Los Altos History Museum måske friste med sin lokalhistorie. Eller hvad med museet om immigranterne i Kelly Park? Derudover har byen flere gode kunstmuseer og en rigtig stærk kulturel scene, som er værd at tjekke ud.

 

Roadtrip i en lejet bil?

Hvad enten du ønsker at leje en bil, så du kan komme fra a til b, eller du sådan for alvor har lyst til at få den amerikanske roadtripkultur ind under huden, kan vi hos Sixt Biludlejning hjælpe dig. Californien er en fremragende stat til begge dele. Måske har du lyst til at give afkald på luksus og opsøge lokale steder, hvor du kommer helt tæt på det imødekommende amerikanske folk. Vær opmærksom på, at et rigtig roadtrip tager længere tid, end du regner med. I USA er der store afstande. 200 miles (ca. 320 km) er et godt gennemsnit pr. dag. Men charmen ved billeje i USA er netop, at du bliver fri som fuglen, så vælg det, der passer bedst til dine individuelle behov.

 

Biludlejning i San Jose

 

Med Sixts billeje i San Jose er der god grobund for at skabe minder for livet. Californien er så varieret og farverig, at du kun vil ærgre dig over, at du på et tidspunkt bliver nødt til at sige farvel til Californien og USA. Book derfor din udlejningsbil over nettet eller ved at ringe direkte til os.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice