Billeje
San Antonio
Oversæt
USA // San Antonio
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i San Antonio: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i San Antonio og kom på rundtur i delstaten Texas. Udforsk byens historiske fort, test dit mod i de vilde rutsjebaner, oplev byens mexicanske touch langs The Riverwalk eller observér de mange fantastiske dyr i byens zoologiske have. Du kan naturligvis også anvende din billeje i San Antonio til at cruise videre til både Austin og Houston. Kontakt os meget gerne, hvis vi skal hjælpe dig med at finde den helt rigtige udlejningsbil til dit kommende Texaseventyr.

 
 • San Antonio Lufthavn
  9559 South Terminal Drive
  78216-4832 San Antonio

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • San Antonio Lufthavn

  Sixt Billeje
  9559 South Terminal Drive
  78216-4832 San Antonio

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i San Antonio

Sixt Biludlejning i San Antonio er klar med topkvalitative udlejningsbiler, der hentes direkte fra topproducenter som Volvo og Mercedes Benz. Du kan derfor være helt sikker på, at du kommer til at køre afsted i en bil, der både føles komfortabel, moderne og rummelig. San Antonio ligger i USA:s delstat Texas, ikke langt fra en anden storby, nemlig Austin. En af de altoverskyggende seværdigheder i bybilledet er Alamofortet, hvor en lang række frihedshelte, heriblandt Davy Crockett, faldt i Slaget ved Alamo. Med din billeje i San Antonio får du også mulighed for at tage langs byens Riverwalk, hvor du bl.a. finder flere lækre restauranter. Området kaldes populært et Venedig i et miniformat, og det er sågar muligt at hoppe ned i en af kanalbådene, hvis du trænger til et afbræk fra køreturene. I det hele taget summer San Antonio af et herligt liv, hvor det mexicanske touch bestemt ikke bliver underspillet. San Antonio er også et slaraffenland for alle, der har et indre legebarn. Tag din Sixtbil direkte hen til forlystelsesparker som Sea World Texas og Six Flags Fiesta Texas, der har nogle af USA:s bedste rutsjebaner!

Lej bilen i dag her på siden

Skal vi hjælpe med at koordinere de forskellige detaljer om din billeje i San Antonio, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam over telefonen, hvor vi sammen kan tage en snak om, hvad der kunne være godt at inddrage i netop din pakke. Måske vil du køre stiligt hen til forretningsmøderne, eller måske skal din udlejningsbil være både praktisk og rummelig, hvis I er flere afsted. Vi forhandler en række forskelligartede bilkategorier, så der burde være et alternativ for alle, der ønsker at leje bilen her hos Sixt. Er du den målrettede type, der ved præcis, hvad du vil have, kan du passende klikke dine oplysninger ind på hjemmesiden og gennemføre bestillingen ad denne lettilgængelige kanal.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice