Billeje
Pompano Beach
Oversæt
USA // Pompano Beach
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pompano Beach: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Pompano Beach står klar med et bredt udvalg af førsteklasses udlejningsbiler til din rejse i USA. Smukke Pompano Beach er beliggende på Floridas dejlige østkyst, mellem Fort Lauderdale og Boca Raton. Dette er en ideel destination, hvis du leder efter vidunderlige strande, afslapning og underholdning på rejsen. Lad udlejningsbilen tage dig rundt på udflugter i området og udforsk alle de strande, du har drømt om. Sixt har udlejningsbiler for enhver smag og rejsebehov, så gennemse udvalget på vores hjemmeside. Bestillingen klares nemt over telefon eller online.

 
 • Pompano Beach Syd
  1366 S Federal Hwy
  33062-7209 Pompano Beach

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Pompano Beach Syd

  Sixt Billeje
  1366 S Federal Hwy
  33062-7209 Pompano Beach

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 15:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Pompano Beach

Pompano Beach ligger lige nord for Fort Lauderdale og er et fantastisk udgangspunkt for en ferie ved Floridas Gold Coast. Det er naturligvis oplagt at udnytte Sixts billeje ved Pompano Beach til at udforske områdets mange strande. Selve Pompano Beach er en smuk, bred sandstrand, hvor du kan svømme, dykke blandt vrag og flotte fisk eller betragte det indhegnede område for søskildpadder. Mod nord finder du den lange og lidt mere fredelige Deerfield Beach, der også den tilbyder smukt, varmt vand og dejligt, fint sand. Ved Pompano Beach kan du også besøge Butterfly World, hvor du kan beundre mere end 20.000 smukke sommerfugle, eller du kan køre til fyret Hillsboro Inlet Light, fra hvis top du har en fantastisk udsigt over havet. Du kan selvfølgelig også gøre brug af bilen fra Sixt Biludlejning i Pompano Beach til at nyde de fantastiske butikker og restauranter i Broward County, eller du kan tage på et roadtrip ned til Miami, så du kan nyde den eksotiske stemning og danse natten lang.

Lej en bil i eksotiske Florida med Sixt

Uanset planerne for din rejse til skønne Pompano Beach bliver det lettere og mere behageligt at tage rundt med en førsteklasses bil fra Sixt. Ved Sixt Biludlejning i Pompano Beach har du mulighed for at vælge imellem alt fra praktiske 4x4-er og stationcars til smarte økonomibiler og sportsvogne. Forkæl dig selv med et Sixt køretøj og tag dagen, som den kommer. Uanset om du vælger Sixt billeje ved Pompano Beach for et par dage eller måske et par uger, kan du finde en række gode tilbud ved kontoret. Ekstraudstyr kan desuden lette rejsen. Med GPS navigation slipper du eksempelvis for de store, gammeldags kort, og med registrering af flere førere på lejekontrakten kan I dele ansvaret for at køre. Sixt hjælper dig godt i gang på rejsen gennem solskinsstaten Florida.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice