Billeje
Phoenix
Oversæt
USA // Phoenix
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Phoenix: Sixt biludlejning online booking

  Med den relativt nye lufthavn i Phoenix er det nu blevet noget nemmere at besøge staten Arizona. Lej en bil allerede i lufthavnen eller ved en af vores andre stationer, så du bliver fleksibel og kan sammensætte et spændende ferieprogram. Sixts biludlejning i Phoenix omfatter et stort udvalg af kategorier. Du kan bl.a. vælge imellem økonomibiler, stationcars, sportsvogne samt cabrioleter og 4x4.

 
 • Phoenix Sky Harbor Lufthavn
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00
  Book ved denne station

 • Phoenix Sky Harbor Lufthavn

  Sixt Billeje
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 

Sixt Biludlejning i Phoenix

Phoenix er høj på solskinsdage. Derfor er det en god idé at prioritere aircondition ved billeje i Phoenix. Så kan du slappe af i en afklimatiseret bil, mens du tager på opdagelse i Arizona. Phoenix er den sjettestørste by i USA og har da også en masse at byde på. Downtown Phoenix har f.eks. en fed musikscene samt museer og spændende restauranter, omend den officielle bymidte måske ikke umiddelbart virker som noget særligt. Men lad byen vokse på dig, vær nysgerrig! Et fint sted at besøge er Civic Space Park, som er en ny park med både lys, vand og solpaneler i en spændende modernistisk installation. Her summer det af liv og universitetsstemning. Tag desuden på byvandring i Historic Heritage Square og oplev de få tilbageværende huse i victoriansk stil fra den gamle tids Phoenix. Og husk også at besøge Pizzeria Bianco!

 

Arizonas ørken

 

Med billeje i Phoenix ligger Arizonas tørre landskab for dine dæk! Hvad med lidt Old West stemning i Goldfield Ghost Town, hvor skuddueller, mineture og hesteridning er blevet iscenesat i en vaskeægte amerikansk stil, så du kan få udlevet din indre indianer og cowboy? Hvis du kører ud ad Highway 88, kan du glædes over en smuk tur øst på til Theodore Roosevelt Dam, hvor du kommer igennem Tonto National Forest med dæmningen Theodore Roosevelt Lake som mål. Er du tiltrukket af ture offroad i ørkenområderne, så overvej, om du ikke skal have en firehjulstrækker, når du benytter dig af biludlejning i Phoenix. Også i flere af parkerne kan det være en fordel med en robust bil, da vejr og vind veksler meget.

 

Biludlejning i Phoenix

 

Med Sixts billeje får du en optimal service samt gode biler at vælge imellem. Arizona er geografisk set en noget broget størrelse, så overvej nøje, hvor du har lyst til at køre hen, når du vælger kategorien på hjemmesiden eller ved at ringe til os. Husk, at det desværre ikke er en mulighed at booke ud fra ønsker om specifikke modeller, men udelukkende kategorier.

 

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice