Billeje
New Jersey
Oversæt
USA // New Jersey
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i New Jersey: Sixt biludlejning online booking

Udforsk det østlige USA med en komfortbil fra Sixt Biludlejning i New Jersey. Delstaten New Jersey er beliggende mellem New York og Washington DC, og her venter der dig et hav af fantastiske seværdigheder og oplevelser. Med billeje i New Jersey kan du tage rundt, som du ønsker det, og du slipper for at skulle være dybt afhængig af offentlige transportmidler. Tag gerne en hyggelig køretur langs det smukke kystområde Jersey Shore, besøg de historiske seværdigheder og lad dig underholde af forlystelser og vidunderlig natur. Med valget af Sixt kommer du til at sætte pris på din nyvundne fleksibilitet og frihed på ferien eller forretningsrejsen!

 
 • Newark EWR Lufthavn
  134 Lindbergh Rd, AirTrain P3
  07114 Newark

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Newark SIXT+ only
  1 Gateway Center Suite 2600
  07102-5323 Newark

  Ma. - Fr.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Newark EWR Lufthavn

  Sixt Billeje
  134 Lindbergh Rd, AirTrain P3
  07114 Newark

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Newark SIXT+ only

  Sixt Billeje
  1 Gateway Center Suite 2600
  07102-5323 Newark

  Ma. - Fr.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i New Jersey

Und dig selv et førsteklasses køretøj til opholdet i delstaten New Jersey, hvis du vil kunne fokusere på at nyde og udforske. Udnyt gerne udlejningsbilen til at tage hele familien med til forlystelsesparken Six Flags Great Adventure, der huser enorme rutsjebaner og sjov for både store og små, eller styr din moderne Sixtbil hen til den fantastiske nationalpark Delaware Water Gap, der byder ind med enestående vandringsled blandt vandfald og bjerge. Hvis du i stedet søger storbyoplevelserne, kan det være værd at køre til Liberty State Park, hvorfra du har en fantastisk udsigt over New Yorks skyline, ligesom du kan tage turen fra Sixt Biludlejning i New Jersey til det fascinerende skulpturmuseum i Hamilton Township med de mange skulpturer.

Udlejningsbiler til favorable priser hos Sixt

Hos Sixt har vi gjort det superenkelt at bestille din udlejningsbil. Grib ud efter telefonen og ring til vores medarbejderteam eller lej en bil direkte fra din foretrukne bilkategori via hjemmesiden. Nærmer ankomsttidspunktet sig, er der også mulighed for at ty til vores app. Billeje i New Jersey via Sixt kommer til en fordelagtig pris, og du er sikret en moderne udlejningsbil, som er forholdsvis ny samt gennemtjekket. Uanset om du skal på forretningsrejse alene eller skal afsted med alle vennerne eller familien, har Sixtteamet et eller andet køretøj, der kan rumme både dig og rejseselskabet. Tag afsted i en smart økonomibil eller moderne 4x4'er. Eller hvad med en rummelig stationcar eller sportsvogn, nu hvor du er i USA. Ved Sixt Biludlejning i New Jersey hjælper vi dig hellere end gerne med at skræddersy bestillingen efter dine behov. Er der behov for ekstraudstyr, har du mange muligheder, såsom GPS navigation, autostole, snekæder og diverse bagageløsninger. Få mere ud af din bilrejse med det erfarne Sixtteam.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice