Billeje
Minnesota
Oversæt
USA // Minnesota
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Minnesota: Sixt biludlejning online booking

Ved Sixt Biludlejning i Minnesota finder du kvalitetsbiler til favorable priser, så du er godt udstyret til rejsen i det nordlige USA. Den naturskønne stat Minnesota ligger i det nordligste USA og grænser op til Canada. Her finder du både imponerende natur, spændende storbyer og muligheden for længere roadtrips til særligt interessante destinationer. Med en udlejningsbil fra Sixt bestemmer du, hvad der skal foregå på din rejse, og du kan desuden tage de pauser, der er behov. Nyd friheden og fleksibiliteten med en udlejningsbil og udforsk alt det, du orker. Kontakt Sixtteamet og lad os sammen finde drømmebilen til Minnesotarejsen.

 
 • Minneapolis St. Paul Lufthavn
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Minneapolis St. Paul Lufthavn

  Sixt Billeje
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Minnesota

Minnesota byder på noget for enhver smag. Oplev alt fra kulturelle attraktioner og underholdning i hovedstaden Saint Paul og den største by Minneapolis til smuk natur, bl.a. ved statens ikke mindre end 11.842 søer! Hvis vores billeje i Minnesota tager dig til Minneapolis, kan du bl.a. besøge det fascinerende kunstmuseum Walker Art Center, der huser en imponerende skulturhave eller shoppefantasten kan få sin lyst stillet i USA:s største indkøbcenter, Mall of America. I Saint Paul finder du den betagende domkirke samt den historiske park Como, med hyggelige picnicområder og en zoologisk have. Naturelskeren bør nyde statens mange udendørs attraktioner såsom den dejlige Judge C. R. Magey State Park, der byder på vandfald og floder samt gode campingmuligheder, eller den smukke sø Pepin med betagende strande og gode vandreruter. Teamet ved Sixt Biludlejning i Minnesota er klar til at opfylde dine ønsker, så lad os høre, hvad du står og mangler.

Personlig service og høj kvalitet hos Sixt

Arranger billeje med Sixt i Minnesota, for når du lejer en af vores biler til rejsen rundt i Minnesota, er du sikret et kvalitets køretøj til en konkurencedygtig pris. Vores attraktive priser bevirker, at alle kan nyde et førsteklasses køretøj og opnå større fleksibilitet på ferien eller forretningsrejsen. Bestil f.eks. en stationcar, 4x4 eller økonomibil, så du kan blive godt kørende på de amerikanske highways. Ved Sixt Biludlejning i Minnesota kan du desuden tilføje praktisk tilbehør og nyttige tjenester, der er med til at give en komplet løsning. Sixt er et af verdens største biludlejningsfirmaer og hos os nyder du personlig service. Spørg os gerne til råds og lad os hjælpe dig med at forgylde din bilrejse i det nordlige USA. Vi har været en markant aktør gennem adskillige årtier, og vi fortsætter gerne i det samme succesrige spor.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice