Billeje
Manhattan NY
Oversæt
USA // Manhattan NY
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Manhattan NY: Sixt biludlejning online booking

Lej din drømmebil ved Sixt Biludlejning på Manhattan NY og opdag USA's bedst kendte storby. Med en udlejningsbil fra et af Sixts kontorerne på øen Manhattan NY, er du tæt på mange af New Yorks bedst turistattraktioner, og du starter ud centralt i den enorme storby. Slip for at skulle rejse med overfyldte busser og metro når du lejer en moderne og komfortabel udlejningsbil hos Sixt, som enkelt tager dig til alle de seværdigheder, du vil opleve. Sixt billeje i Manhattan NY foretager du enkelt på forhånd via Sixts hjemmeside, smartphone app eller pr. telefon ved kundeservice, så venter køretøjet på dig ved din ankomst til smukke New York.

 
 • New York City Battery Park
  20 Morris Street
  10006-2901 Manhattan, New York

  Ma. - On.07:00 - 18:00
  To.07:00 - 19:00
  Fr.07:00 - 20:00
  Lø. - Sø.07:00 - 15:00
  Helligdag07:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • New York City Battery Park

  Sixt Billeje
  20 Morris Street
  10006-2901 Manhattan, New York

  Ma. - On.07:00 - 18:00
  To.07:00 - 19:00
  Fr.07:00 - 20:00
  Lø. - Sø.07:00 - 15:00
  Helligdag07:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Manhattan NY

Metropolen New York byder på et væld af fantastiske seværdigheder, og mange af dem finder du rent faktisk på Manhattan NY. For at skabe sig et godt overblik over storbyen er det værd at begive sig til den arkitektonisk smukke Brooklyn Bridge, der forbinder Manhattan med Brooklyn, og krydse broen over til Brooklyn Bridge Park for en enestående udsigt over Manhattan. Hvis du besøger New York for første gang, er det naturligvis også oplagt at tage færgen ud til øen Liberty Island, hvor du finder byens varetegn Frihedsgudinden. Kom helt tæt på den 46,5 meter høje statue, og tag turen op i Frihedsgudindens krone for en fantastisk udsigt over storbyen. En udlejningsbil fra Sixt Biludlejning på Manhattan NY kan desuden anvendes til at besøge Manhattans populære Central Park for en pause fra New Yorks hektiske byliv, eller til at tage på en dejlig roadtrip på Long Island, hvor du bl.a. kan nyde park og strande ved Jones Beach State Park. Mulighederne bliver mange når du vælger at leje en bil hos Sixt.

Hos den erfarne biludlejer Sixt nyder du komfortable førsteklasses biler

Hvis du vil få mest muligt ud af dit ophold i det østlige USA, er det en fremragende idé at vælg Sixt billeje på Manhattan NY. Det er op til dig at vælge din foretrukne bilkategori, herunder stationcar, økonomibil eller luksus sportsvogn, og selvom vi ikke kan garantere dig en specifik bilmodel, nyder du altid et moderne og pålideligt køretøj hos Sixt. Flere af Sixts afdelinger tilbyder desuden en 24 timers afhentnings- og returneringsservice for fleksibilitet på din bilrejse, og hvis du forudbestiller hjemmefra, er udlejningsbilen og lejekontrakten klar, når du ankommer. Personalet ved Sixt Biludlejning på Manhattan NY glæder sig til at byde dig velkommen og give dig en fantastisk start på bilrejsen i USA.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice