Billeje
Kissimmee
Oversæt
USA // Kissimmee
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kissimmee: Sixt biludlejning online booking

Hos Sixt Biludlejning i Kissimmee finder du det perfekte Sixtkøretøj til din bilrejse i det sydøstlige USA. Byen Kissimmee hører hjemme i staten Florida og ligger få kilometer syd for Orlando. Mange besøgende kommer hertil på grund af byens fantastiske beliggenhed i forhold til alle de kendte forlystelser for både børn og voksne samt for Floridas fantastiske strande og afslappede stemning. Det er en god idé at leje en bil, hvis du vil lette rejsen mellem de mange aktiviteter og oplevelser. Nyd godt af vores favorable priser og lej en bil online, via Sixts app eller telefon allerede inden afrejsen, så vi har bilen klar ved ankomsten.

 
 • Kissimmee/Orlando near Disney
  8000 Fins Up Circle
  34747-1743 Kissimmee

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 14:00
  Helligdag09:00 - 14:00
  Book ved denne station

 • Kissimmee/Orlando near Disney

  Sixt Billeje
  8000 Fins Up Circle
  34747-1743 Kissimmee

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 14:00
  Helligdag09:00 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Kissimmee

Sixt tilbyder et hav af komfortable, førsteklasses udlejningsbiler i Kissimmee, så du kan fokusere på at opleve den dejlige amerikanske by og omegnen. Det er oplagt med et besøg ved nogle af områdets højdepunkter i form af forlystelsesparker og legelande. Tag f.eks. familien med i Legoland Florida, der også har et vandland, eller besøg den eksotiske forlystelsespark Busch Gardens Tampa eller lad billeje i Kissimmee føre dig til verdens største forlystelseskompleks Walt Disney World i Orlando. Derudover finder du smuk natur og campingmuligheder omkring Kissimmee River og kan nyde vandring, fiskeri eller en tur i kajak ved Shingle Creek. Hvis en af grundene til billeje via Sixt Biludlejning i Kissimmee er afslapning, kan du også sætte kurs mod dejlige Cocoa Beach, der tilbyder mange restauranter og barer eller naturskønne Daytona Beach, hvor du kan surfe eller snorkle. Nyd rejsen i Florida fuldt ud med en udlejningsbil fra Sixt.

Kvalitet og komfort er i fokus hos Sixt

Uanset om du i Florida på ferie eller forretningsrejse og skal rejse selv eller med hele familien, har Sixt i Kissimmee det perfekte køretøj til din rejse. Vi tilbyder mange prisvenlige udlejningsbiler af høj kvalitet for at sikre alle rejsende en førsteklasses køreoplevelse. Du forudbestiller nemt Sixt billeje i Kissimmee online eller pr. telefon, så du sikrer dig, at udlejningsbilen står klar ved din ankomst. Nyd alt fra luksus sportsvogne og smarte stationcars til rummelige 4x4-er og moderne økonomibiler, som kan lejes for både korte og længere tidsrum. Sixt har udlejet kvalitetsbiler i mange år, og hos os nyder du god service og får endvidere gavn af vores brede erfaring indenfor området. Lad Sixt blive dit naturlige valg for rejsen i Florida og få mest muligt ud af dit ophold med en af vores moderne og stilfulde udlejningsbiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice