Billeje
Kahului
Oversæt
USA // Kahului
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kahului: Sixt biludlejning online booking

Opdag USA på dine præmisser, når du lejer en prisvenlig og komfortabel bil ved Sixt Biludlejning i Kahului. Byen ligger på den næststørste ø Maui i amerikanske Hawaii, og her venter der fantastiske seværdigheder og naturoplevelser for store og små. Sixts billeje i Kahului vil gøre det nemt at køre langs den smukke nordlige kyst, men også indebære, at du kan udforske hele øen og dens lækre strande, skønne naturområder og charmerende byer. Tag et kig på de mange førsteklasses udlejningsbiler hos Sixt, læs om deres egenskaber og sammenlign priser, inder du booker pr. telefon, via bestillingsdelen på hjemmesiden eller i Sixts meget brugervenlige smartphoneapp.

 
 • Maui Kahului Lufthavn
  101 Airport Road
  96732-2358 Kahului

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Maui SIXT+ only
  410 Koloa Street
  96732-2478 Kahului

  Ma. - Sø.14:00 - 17:00
  Helligdag14:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Maui Kahului Lufthavn

  Sixt Billeje
  101 Airport Road
  96732-2358 Kahului

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Maui SIXT+ only

  Sixt Billeje
  410 Koloa Street
  96732-2478 Kahului

  Ma. - Sø.14:00 - 17:00
  Helligdag14:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Kahului

Når du besøger magiske Hawaii, skal du selvfølgelig også udforske nogle af de mange enestående sandstrande. Udnyt eksempelvis Sixtbilen til at besøge den nærliggende strand Hookipa mod øst, der er fremragende til surfing, og hvor du jævnligt kan støde på skildpadder. Eller hvad med at tage køreturen fra Sixt Biludlejning i Kahului sydpå til den intet mindre end paradisiske sandstrand Makena strand med det azurblå vand, som er omgivet af frodig regnskov. Kahului ligger desuden mellem to af Mauis skønneste naturområder, den frodige dal Iao mod vest og den fantastiske nationalpark Haleakala mod sydøst. Med din helt egen Sixtbil kan du køre de blot 10 km til Ioadalen, så du kan vandre igennem de fantastiske regnskove og blandt grønne bjergtoppe eller tage en svømmetur mellem de mange vandfald, ligesom du kan sætte kurs mod Haleakala ca. 45 kilometer væk, der byder på et vulkankrater, imponerende bjerge og et spændende observatorium.

Få en fleksibel bilrejse med professionelle Sixt

Når du placerer en ordre på en af vores udlejningsbiler, kan du forinden gennemse det fremragende udvalg af moderne og pålidelige køretøjer, der venter på dig ved en Sixt Biludlejning i Kahului. Udforsk for eksempel Mauis fantastiske natur med en robust firehjulstrækker, der kan tåle et hårdt terræn, udforsk øen med hele familien i en rummelig stationcar eller tag rundt mellem de mange vidunderlige strande i en hurtig sportsvogn. Sixt har kort sagt biler til ethvert behov, og du får altid konkurrencedygtige priser, når du vælger Sixt som din biludlejer på rejsen. Flere af vores afdelinger på Maui tilbyder en 24 timers returneringsservice, og hvis du ønsker at tilpasse din billeje i Kahului med ekstraudstyr, kan vi blandt andet tilbyde dig praktisk GPS navigation, trygge autostole, dækning af flere førere samt et ubegrænset kilometertal.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice