Billeje
Illinois
Oversæt
USA // Illinois
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Illinois: Sixt biludlejning online booking

Hvis du leder efter en moderne udlejningsbil til rejsen i det centraløstlige USA, finder du med sikkerhed et passende køretøj ved en Sixt Biludlejning i staten Illinois. Uanset om du har planer om at tilbringe din tid i storbyer såsom Chicago, Springfield eller Rockford, eller om du drømmer om at køre op langs den smukke Michigansø og opdage delstatens betagende natur, er en egen bil det oplagte valg. Gennemse udbuddet af prisvenlige og komfortable køretøjer på Sixts hjemmeside, og vælg derefter billeje i Illinois online, via smartphoneappen eller telefonisk ved Sixts medarbejderteam.

 
 • Chicago O'Hare Lufthavn
  10255 West Zemke Blvd
  60666-5053 Chicago

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Chicago South Loop
  714 S Wabash Ave
  60605-2111 Chicago

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 15:00
  Helligdag08:30 - 18:00
  Book ved denne station

 • Chicago O'Hare Lufthavn

  Sixt Billeje
  10255 West Zemke Blvd
  60666-5053 Chicago

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Chicago South Loop

  Sixt Billeje
  714 S Wabash Ave
  60605-2111 Chicago

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 15:00
  Helligdag08:30 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Illinois

Du vil helt sikkert ikke komme til at kede dig, hvis familieferien, turen med vennerne eller forretningsrejsen går til Illinois. Mange rejsende vælger storbyen Chicago som deres udgangspunkt. Her er der fantastiske seværdigheder og oplevelser. Nyd eksempelvis shopping langs den populære Michigan Avenue, slap af på en af strandene ved Michigansøen, lad dig fotografere foran sølvbønnen i Millennium Park, eller oplev en basketballkamp med Chicago Bulls. Når du lejer en Sixtbil ved en biludlejning i Illinois, er der selvfølgelig også meget andet at opleve under opholdet. Kør langs den enorme Michigansø, som er en af landets største, og nyd gerne et stop ved den fredelige Illinois Beach State Park for at bade, vandre eller tage på en sejltur på søen, eller sæt kurs mod Starved Rock State Park i den nordlige del af staten, hvor du kan se smukke klippeformationer, campere, vandre og fiske. Det er helt op til dig, hvad der skal ske på netop din bilrejse.

Nyd friheden til at udforske i dit foretrukne tempo

Ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Illinois vil du finde et varieret sortiment af kvalitetsbiler. Hvis du skal rejse med et større selskab, kan det eventuelt være ideelt at bestille en stationcar, minibus eller 4x4'er, mens det er oplagt at leje en kompakt økonomibil, hvis du rejser alene eller ikke har meget bagage med. I forbindelse med Sixt billeje i Illinois nyder du altid personlig kundeservice, og vi hjælper dig hellere end gerne med at skræddersy bestillingen til dine ønsker og behov. Du kan for eksempel enkelt tilføje en autostol, hvis du rejser med børn, eller du kan bestille praktisk GPS-navigation, der viser dig vejen rundt i den populære delstat. Nyd muligheden for at opdage det, du drømmer om i Illinois med din Sixtbil, og slip for at skulle lade din rejse begrænse af offentlige transportmidler. Vi ser frem til at tage imod dig ved Sixtkontoret og få dig bag rattet i en af vores premium-udlejningsbiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice