Billeje
Fort Worth TX
Oversæt
USA // Fort Worth TX
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Fort Worth TX: Sixt biludlejning online booking

Glem alt om offentlige transportmidler på ferien eller forretningsrejsen i det sydlige USA, og opdag i stedet delstaten Texas med en prisvenlig og rummelig bil fra Sixt Biludlejning i Fort Worth. Når du lejer en premium-Sixtbil kommer du nemt til de spændende seværdigheder, eller du kan køre direkte fra forretningsmødet tilbage til hotellet. Gennemse udbuddet på Sixts brugervenlige webside eller i smartphoneappen, inden du bestemmer dig for prisleje og lejeperiode i forbindelse med billeje i Fort Worth. Skulle du have nogle spørgsmål i forbindelse med bilrejsen, er du altid velkommen til at kontakte det servicemindede Sixt-medarbejderteam, som er klar til at hjælpe dig med alt, som vedrører biludlejning Fort Worth.

 
 • Dallas/Fort Worth Lufthavn
  2424 East 38th Street
  75261 Dallas

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Dallas/Fort Worth Lufthavn

  Sixt Billeje
  2424 East 38th Street
  75261 Dallas

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Fort Worth, Texas

Med et eget køretøj i Fort Worth opnår du stor fleksibilitet og uendelige muligheder for eventyr under opholdet. Udnyt for eksempel Sixtbilen til at besøge den sjove Fort Worth zoologiske have fra 1909, hvor hele familien kan opleve alt fra elefanter og løver til skildpadder og hyæner, eller nyd nogle timer i byens urbane Water Gardens, hvor du kan tage en slapper i skyggen under et træ eller gå en tur. Med Sixt-billeje i Fort Worth, Texas, kan du naturligvis også køre mod den populære og enorme forlystelsespark Six Flags mod øst, eller du kan fortsætte videre til den moderne metropol Dallas, der blandt andet byder på det fremragende Dallas kunstmuseum. Det er med andre ord helt op til dig og dit rejseselskab, hvad I vil opleve med jeres Sixtbil i USA

Få mest ud af din rejse ved at leje et førsteklasses køretøj fra Sixt

Sixt har gjort det virkelig nemt at bestille en passende bil ved en Biludlejning i Fort Worth TX. På websiden eller i appen skaber du dig enkelt et overblik over de mange bilkategorier, og det er helt op til dig, om du eksempelvis foretrækker en rummelig 4x4'er eller stationcar til USA-rejsen, eller om du hellere vil køre rundt i en smart sportsvogn eller kompakt økonomibil. Sixts mange udlejningsbiler kommer fra pålidelige bilproducenter såsom Mercedes-Benz, BMW og Audi, og vi foretager jævnligt syn af bilerne for at sikre en høj standard og sikkerhed. Du kan også få glæde af nyttigt ekstraudstyr på bilrejsen, for eksempel et komfortabelt børnesæde til den yngste, praktisk GPS-navigation eller dækning af flere bilførere - her skræddersyes opholdet helt efter dine behov. Grib telefonen, eller klik dig ind på Sixts app eller webside for at bestille med det samme, så er du et skridt nærmere eventyret i det sydlige USA.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice