Billeje
Fort Myers
Oversæt
USA // Fort Myers
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Fort Myers: Sixt biludlejning online booking

Tag flyet direkte til Fort Myers Lufthavn og find herefter frem til den filial af Sixt Biludlejning Fort Myers, hvor du ønsker at leje en bil til dit rejseeventyr i Florida. En delstat, der rummer nogle af USA:s absolutte topseværdigheder, heriblandt Everglades National Park, men også de mange forlystelsesparker i Orlando. Med billeje i Fort Myers skal du naturligvis også besøge amerikanernes gamle fort mod indianerne, nemlig byen Fort Myers på vestkysten. Så meget at se, så lidt tid. Lej en bil og få lidt mere med i oplevelsespakken!

 
 • Fort Myers Lufthavn
  10991 Terminal Access Road
  33913-7600 Fort Myers

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Fort Myers Lufthavn

  Sixt Billeje
  10991 Terminal Access Road
  33913-7600 Fort Myers

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Fort Myers

Tag mod Fort Myers gamle bydel, hvor du kan få et lille indtryk af, hvordan byen op gennem midten af det 19. århundrede oprindeligt var et fort mod indianerne langs The Caloosahatchee River. Byens topseværdigheder er og bliver dog de forskellige strande ud mod Den Mexicanske Golf, men området er også ideelt til et slag golf eller diverse outdooreventyr. Er du naturelsker, ligger der flere prægtige vådområder omkring selve Fort Myers, og du kan naturligvis overveje om billeje i Fort Myers senere skal føre dig ud på til en længere udflugt ned til Everglades National Park, der er oplistet på UNESCO:s Verdensarvsliste. Et andet bud er at tage ud til en af de øer ud for Fort Myers kystlinje, såsom Sanibel, hvor du finder JN Ding Darling National Wildlife Refuge. I Fort Myers skal du også nå at se Thomas Edison Estate og Henry Ford Estate. De to venner valgte Fort Myers som et varmt udflugtsmål i vinterhalvåret, når det var lidt for koldt nordpå, og i dag kan du både udforske de historiske boliger samt de mange sjove opfindelser. Vælg Sixt Biludlejning Fort Myers og få set endnu mere af Florida!

Vi arrangerer din biludlejning i Fort Myers

Din biludlejning i Fort Myers kan arrangeres allerede i dag, idet du kan gennemføre bestillingen direkte her på siden, hvorefter din reservation træder i kraft. Husk blot, at denne kun dækker en forhåndsbestilling af en udlejningsbil fra den ønskede kategori, eksempelvis stationcars. Det er således ikke muligt at gennemføre bestillingen på eksempelvis et specifikt bilmærke. Til gengæld kan du frit vælge alt det ekstraudstyr samt diverse tillægsydelser fra sortimentet, som du ønsker. Er du en smule i tvivl om, hvad du skal vælge blandt det yderst velassorterede sortiment, er du også meget velkommen til at ringe til os. Kontakt os meget gerne for et ganske uforpligtende tilbud.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice