Billeje
Chicago
Oversæt
USA // Chicago
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Chicago: Sixt biludlejning online booking

Lej bilen ved Sixt Biludlejning i Chicago, hvis du ønsker at få mest muligt ud af din rejse i det pulserende USA. Byen Chicago ligger ved Michigansøen i det nordøstlige USA og er den mest folkrige by i den amerikanske delstat Illinois. Når du lejer en Sixtbil i byen, kan du tage rundt, som amerikanerne selv gør det. Kom om bag rattet i et af Sixts mange premium køretøjer i forbindelse med din billeje i Chicago og sæt kurs mod storbyens fantastiske kulturelle og historiske seværdigheder eller tag på opdagelse i delstatens skønne naturområder. Book allerede i dag din førsteklasses udlejningsbil online, pr. telefon eller via smartphoneappen og se frem til en komfortabel bilrejse gennem Chicago og delstaen Illinois.

 
 • Chicago O'Hare Lufthavn
  10255 West Zemke Blvd
  60666-5053 Chicago

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Chicago South Loop
  714 S Wabash Ave
  60605-2111 Chicago

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 15:00
  Helligdag08:30 - 18:00
  Book ved denne station

 • Chicago O'Hare Lufthavn

  Sixt Billeje
  10255 West Zemke Blvd
  60666-5053 Chicago

  Ma. - Sø.06:00 - 22:00
  Helligdag06:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Chicago South Loop

  Sixt Billeje
  714 S Wabash Ave
  60605-2111 Chicago

  Ma. - Fr.08:30 - 18:00
  Lø. - Sø.08:30 - 15:00
  Helligdag08:30 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Chicago

Der venter et hav af fantastiske oplevelser og seværdigheder i den spændende metropol Chicago. Sæt dig bag rattet i din premium udlejningsbil fra filialen Sixt Biludlejning i Chicago og kør direkte hen til den kilometerlange mole Navi Pier, hvis du vil opleve den sjove forlystelsespark eller blot nyde udsigten over den imponerende Michigansø. Du kan også nemt nå det imponerende kunstmuseum Art Institute of Chicago, hvis du vil se værker af blandt andet Grant Wood og Edward Hopper, eller det spændende Chicago Architecture Center, hvor du eksempelvis kan nyde interessante udstillinger om storbyens og nogle af verdens mest imponerende skyskrapere. Sixtbilen kan desuden tage dig på fantastiske roadtrips langs med Michigansøen og de mange fantastiske strande eller til det frodige skovreservat Waterfall Glen Forest Preserve, hvor du kan vandre mellem vandfald og floder og hen over savanner og prærier.

Opdag Chicago på komfortabel og afslappet vis

Anvend Sixts hurtige og pålidelige online service eller smartphoneapp til at bestille din udlejningsbil eller grib telefonen og ring til det hjælpsomme Sixt medarbejderteam, der altid står til din disposition. Du vælger frit din foretrukne bilkategori ud fra det alsidige sortiment af premiumbiler og vær her særligt opmærksom på, at Sixts billeje i Chicago sikrer dig en bil fra den valgte kategori, men ikke et specifikt bilmærke. Opdag den fantastiske storby med en luksus sportsvogn, rummelig stationcar eller smart økonomibil fra en verdenskendt bilproducent såsom BMW, Chevrolet eller Audi, og tilføj diverse tillægstjenester til din bestilling ved en Sixt Biludlejning i Chicago. Med praktisk GPS bliver det betydeligt lettere at navigere rundt i Chicago, og med registrering af flere navne på lejekontrakten kan I skiftes til at føre den moderne Sixtbil.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice