Billeje
Boca Raton
Oversæt
USA // Boca Raton
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Boca Raton: Sixt biludlejning online booking

Hvis din næste rejse går til Florida i USA, bør du bestemt overveje at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Boca Raton, så du kan opleve byens fulde potentiale. Du befinder dig nord for Miami og Fort Lauderdale. Staten Florida kaldes også for Solskinsstaten, og her finder du alt fra fantastiske palmestrande til verdensberømte seværdigheder. En udlejningsbil fra Sixtkontoret i Boca Raton giver dig uanede muligheder for udflugter og eventyr. Turen kommer til at foregå helt på dine præmisser, og du kan glemme alt om offentlige transportmidler. Du booker nemt din drømmebil online, pr. telefon eller via Sixts smartphoneapp, så bevæg dig et skridt nærmere din rejse rundt i USA.

 
 • Boca Raton tæt på Mizner Park
  279 North Federal Highway
  33432-3923 Boca Raton

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Boca Raton tæt på Mizner Park

  Sixt Billeje
  279 North Federal Highway
  33432-3923 Boca Raton

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Boca Raton

Boca Raton er en smuk by på Floridas østkyst, som har et ry for at være et ret eksklusivt og smukt strandsamfund. Med Sixt billeje i Boca Raton, er det lynhurtigt at køre til byens centrum og bl.a. nyde Boca Ratons berømte Addison Mizner arkitektur, samtidig med at du kan besøge de mange butikker. Vidunderlige Boca Raton er også hjemsted for mange smukke strande, som kan besøges året rundt, såsom den store Deerfield Beach eller den naturskønne Ref Reef Park, hvor du desuden kan nyde snorkling i det varme vand. Du kan også tage udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Boca Raton på en køretur op eller ned ad kystvejen A1A, så du åbner for diverse havudsigter. Stop gerne, når du trænger til en pause, og udforsk det, du har lyst til. Uanset dine rejseplaner byder Sixt ind med komfort og stil i form af driftssikre og prisvenlige udlejningsbiler.

Skræddersy bilrejsen i Florida sammen med Sixt

Kvalitetsbiler i mange forskellige designs og størrelser til altid rimelige priser er opskriften hos Sixt Biludlejning i Boca Raton. Vores førsteklasses køretøjer er af højeste kvalitet og serviceres regelmæssigt. Vi har både kompakte og moderne økonomibiler og stationcars, som er ideelle til bykørsel, samt praktiske 4x4'er til den, der kræver mere plads, eller luksus sportsvogne, der leverer ekstra komfort og stil under rejsen i Florida. Vær blot opmærksom på, at vi kun kan garantere booking af et køretøj fra den foretrukne bilkategori og aldrig helt specifikke bilmærker. Tilføj gerne ekstra tjenester og udstyr til turen, så du tilpasser Sixt billeje i Boca Raton til dine specifikke behov. Du kan bl.a. opgradere bestillingen med nyttig GPS navigation, en praktisk autostol til barnet, dækning af yderligere en fører og meget andet godt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice