Billeje
Beverly Hills, CA
Oversæt
USA // Beverly Hills, CA
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Beverly Hills, CA: Sixt biludlejning online booking

Sæt gang i bilrejsen ved Sixt Biludlejning Beverly Hills CA og oplev denne spændende del af det vestlige USA. Den velhavende by Beverly Hills CA byder både på glitter og glamour samt nærhed til smuk natur og interessante historiske oplevelser. Når du er kommet bag rattet i din moderne udlejningsbil, er der få kilometer til seværdighederne, og du har samtidig alverdens frihed til at foretage pauser, når du har lyst til det. Lad os forkæle dig med fantastiske tilbud på førsteklasses udlejningsbiler og udstyr til din rejse rundt i det solrige Californien.

 
 • Beverly Hills
  264 S La Cienega Blvd
  90211-3302 Beverly Hills

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Beverly Hills

  Sixt Billeje
  264 S La Cienega Blvd
  90211-3302 Beverly Hills

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Beverly Hills CA

Beverly Hills CA er nok bedst kendt for at være bosted for de rige og kendte, men du finder også mange interessante seværdigheder for enhver smag. Byen er omgivet af nogle af Los Angeles smukkeste kvarterer, såsom Bel Air og West Hollywood, som du nemt udforsker i din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Beverly Hills CA. Under opholdet i imponerende Beverly Hills CA bør du sørge for at tage en tur langs den berømte Rodeo Drive, som er en af de mest luksuriøse gader i hele USA. Os rundt i luksusbutikkerne og vandre langs Walk of Style, der hylder dem, der har foretaget vigtige bidrag til modeuniverset. Udover at spejde efter berømtheder og beundre fantastiske huse kan Sixt billeje i Beverly Hills CA også tage dig til det fascinerende kunstmuseum Los Angeles County Museum of Art, som selv børn vil elske. Tag desuden gerne en tur til Farmers Market for lækker mad eller besøg en af Californiens mange fantastiske strande, såsom Venice Beach.

Komfort og stil på rejsen med Sixt

Der er virkelig et hav af ting, der skal opleves i Beverly Hills CA og omegn, så at leje en pålidelig og moderne bil til turen er en rigtig god idé. Ved Sixt Biludlejning Beverly Hills CA finder du et varieret udbud af udlejningsbiler til rejsen. Book en moderne økonomibil, stationcar eller 4x4 til rejsen eller udnyt muligheden for lidt ekstra komfort og stil ved at leje et af kontorets sportsvogne. Eftersom Beverly Hills CA har, hvad der kan sammenlignes med et middelhavsklima året rundt, kan en cabriolet være det perfekte valg, når du skal opsuge lidt af det californiske solskin. Tilpas desuden gerne din billeje i Beverly Hills CA med nyttigt tilbehør, herunder praktisk GPS navigation, så du muligvis kan vælge alternative ruter på de travle Los Angeles motorveje med nye oplevelser!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice