Billeje
Aspen CO
Oversæt
USA // Aspen CO
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Aspen CO: Sixt biludlejning online booking

Let transporten rundt i det centralvestlige USA ved at booke et køretøj fra en Sixt Biludlejning i Aspen CO. Sixt har gjort det let for dig at finde og bestille drømmebilen til din rejse på forhånd, så du sparer tid, når du ankommer til smukke Aspen CO. Den naturskønne stat Colorado er kendt for sine imponerende bjerge og mange fantastiske områder, hvor du kan stå på ski eller snowboard, men besøger du området om sommeren, vil du også kunne nyde enestående vandrestier, der tager dig gennem bølgende landskaber. Med Sixt billeje i Aspen CO slipper du for at skulle være afhængig af offentlige transportmidler, og du vil kunne nå at opleve meget mere under dit ophold.

 
 • Aspen/Pitkin County Lufthavn
  233 Airport Rd
  81611-3569 Aspen

  Ma. - Sø.10:00 - 20:00
  Helligdag10:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Basalt/Deliveries
  310 Market St First Floor
  81621-7401 Basalt

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Aspen/Pitkin County Lufthavn

  Sixt Billeje
  233 Airport Rd
  81611-3569 Aspen

  Ma. - Sø.10:00 - 20:00
  Helligdag10:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Basalt/Deliveries

  Sixt Billeje
  310 Market St First Floor
  81621-7401 Basalt

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Aspen CO

Uanset om du besøger Aspen af forretningsmæssige grunde eller på en ferie, vil du finde fantastiske underholdningsmuligheder og suveræne restauranter i og omkring byen. Byen er nok bedst kendt for sine førsteklasses skipister og betagende udsigter, men når du trænger til en pause og en køretur, kan du sætte dig bag rattet i din Sixtbil og køre langs den snørklede og billedskønne Castle Creek Road, der fører dig blandt gyldne asptræer, dale og bjerge. Du kan også udnytte Sixt billeje i Aspen CO til at besøge det fredflydte John Denver Sanctuary eller stille bilen for at følge en af områdets mange vandrestier. Når du kommer tilbage til Aspen efter dagens spændende sightseeing, har du mulighed for at slappe af i et af byens mange SPA-bade, nyde et måltid på en af de mange populære gourmet-restauranter eller shoppe løs i Aspens eksklusive butikker. Med en Sixtbil vil du kunne nå lidt mere på din rejse.

Hos professionelle Sixt venter moderne kvalitetsbiler til favorable priser

Nyd premium-Sixtbiler fra kendte bilproducenter såsom BMW og Audi til en pris, der matcher dit budget. Vores sortiment huser alt fra større og robuste 4x4'ere, der gør det muligt at køre offroad, til moderne stationcars og kompakte økonomibiler, der sikrer komfort på din rejse. Du kan sammenligne de forskellige udlejningsbiler på hjemmesiden eller i Sixt-appen og skabe dig et overblik over bilernes egenskaber. Der tilkommer ingen skjulte omkostninger eller kreditkortgebyrer til vores konkurrencedygtige priser, og alle Sixts køretøjer serviceres ofte for at sikre komfort og tryghed på din rejse. Hos Sixts biludlejninger i Aspen CO kan du desuden nyde praktisk tilbehør, som kan lette transporten yderligere. Bestil for eksempel GPS-navigation, så du slipper for at skulle anvende dyrebar internetdata på din smartphone, eller bestil en behagelig autostol, som sikrer barnets tryghed under opholdet. Foretag dit valg af udlejningsbil og udstyr i dag, så hjælper vi dig med at tage hånd om alt det praktiske i forbindelse med din bilrejse i fascinerende USA.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice