Billeje
Arizona
Oversæt
USA // Arizona
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Arizona: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Arizona, hvis du fristes af tanken om at køre gennem et amerikansk landskab, der både præges af storbykultur, ørken, frodige skovområder og smukke bjergtinder. Du befinder dig på grænsen til Nevada og Californien, og med biludlejning i Arizona via Sixt kan du opleve storbyer som Phoenix og Tucson, mens også en topseværdighed som Grand Canyon er inde for rækkevidde. Realisér din drøm om et roadtrip gennem USA ved at vælge billeje i Arizona. Vi har bl.a. toptunede stationcars og 4x4, der er klar til at tage dig med på vildmarkseventyr såvel som storbyferie. Ruten bestemmes af dig, og ingen andre.

 
 • Phoenix Sky Harbor Lufthavn
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00
  Book ved denne station

 • Phoenix Sky Harbor Lufthavn

  Sixt Billeje
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  Ma. - Sø.07:00 - 01:00
  Helligdag07:00 - 01:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Arizona

Arizona er en af USA's delstater, og den ligger i det sydvestlige USA. Den kendetegnes ved de store højdeforskelle, og de store klimatiske forskelle, der veksler mellem ørken, skov og bjerge. Det giver dig samtidig et interessant udgangspunkt for køreturen gennem Arizona. Er du interesseret i at besøge to af Arizonas største byer, skal du vælge en tur til henholdsvis Phoenix og Tucson, der ligger med onkring 2 timers afstand. En storby som Phoenix ligger også ideelt for dig, der gerne vil se Grand Canyon. Forvent en køretur på lidt under 4 timer. Der er små 5 timer til Las Vegas, mens Los Angeles ligger ca. 6 timer fra Phoenix. Med billeje i Arizona sætter du dig selv fri. Du er ene om at vælge kursen, og et roadtrip gennem det amerikanske landskab giver dig en autenticitet, du ikke kan opleve på andre måder.

Sixt som førende biludlejningsselskab

Med Sixts udlejningsservice finder du konkurrencedygtige priser, ligesom udlejningsbilerne hver især holder en utrolig høj standard. Bilerne har typisk kørt under 25.000 km, når du skriver under på lejekontrakten. De er endvidere gennemtjekkede, og du kan derfor trygt køre ud i de store åbne landskaber i en bil fra Sixt. Du har også altid mulighed for at kontakte os, hvis du bliver i tvivl om det mindste. Vi har været i branchen siden 1912 og er i dag et af verdens største biludlejningsfirmaer. Det giver derfor rigtig god mening at vælge Sixt, når du ønsker biludlejning i Arizona.

Husk ekstraudstyret

Hos Sixt Biludlejning reserverer du din udlejningsbil over nettet eller telefonen, og du vælger udelukkende ud fra de oplistede kategorier, og altså ikke bestemte bilmodeller. Din udlejningsbil kan forsynes med ekstraudstyr, hvis du f.eks. ønsker en GPS, autostol eller andre services à la kaskobeskyttelse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice