Billeje
Punta del Este
Oversæt
Uruguay // Punta del Este
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Punta del Este: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning være første stop på turen, når du begiver dig ud på eventyr i Punta del Este. Denne lille perle ved Atlanterhavets kyst byder både på afslapning og masser af spændende aktiviteter, alt afhængigt af hvilken tid på året du vælger at lægge vejen forbi byen. Punta del Este er det meste af året en charmerende og rolig by, der passer perfekt til dem, der vil stresse af, men om sommeren sker der ting og sager. Mange rejsende lægger vejen forbi for at besøge de dejlige sandstrande og den flotte arkitektur, og her forstår man til fulde, hvorfor byen betegnes som et sydamerikansk Saint Tropez. Lej en bil og lad vores billeje i Punta del Este være nøglen til de mange oplevelser!

 
 • Punta del Este Lufthavn
  Ruta 93 km 113
  20100 Maldonado

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Punta del Este
  Juan Gorlero 1035
  20100 Punta del Este

  Ma. - Sø.09:30 - 18:30
  Book ved denne station

 • Punta del Este Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ruta 93 km 113
  20100 Maldonado

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Punta del Este

  Sixt Billeje
  Juan Gorlero 1035
  20100 Punta del Este

  Ma. - Sø.09:30 - 18:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Punta del Este

Selvom Punta del Este er kendt som en fantastisk ferieby, har byen meget mere at byde på end blot dejlige sandstrande og godt vejr. Byen kan spore sin historie tilbage til begyndelsen af 1500tallet, hvor den blev grundlagt af de spanske opdagelsesrejsende, og den lange historie præger stadig byen. Tag en afslappende tur rundt i byens centrum og nyd den flotte arkitektur fra kolonitiden, eller sæt dig ind i din Sixtbil og tag en tur langs kysten til Uruguays hovedstad Montevideo. Billeje i Punta del Esteer oplagt, da byen har lidt af det hele, og det gælder om at gribe de mange tilbud, der venter i og omkring byen. Vi gætter på, at dette sagtens kunne blive stedet, du vender tilbage til. Ring eller skriv til os i dag, og så sørger vi for at have styr på lejekontrakten og dine individuelle ønsker til den udvalgte bil.

Biler til enhver ferieform

Hos Sixt Biludlejning Punta del Este kan du allerede nu finde den udlejningsbil, der passer til netop dine behov. Uanset om det er det flotte landskab bag byen eller promenadeturene ved kysten, der trækker, kan vi med vores gode udvalg og fornuftige priser, altid være behjælpelige med at gøre drømmen om en sydamerikansk bilferie til en realitet. Vi giver dig chancen for at leje både almindelige personbiler og stationcars, til når du rejser med hele familien. Derudover kan vi selvfølgelig også tilbyde sportsvogne og cabrioleter, der passer perfekt til det milde klima. Tjek gerne de aktuelle tilbud her på hjemmesiden, da flere af vores kontorer kører med udvidede åbningstider og forskellige servicetilbud. Så lad os høre fra dig.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice