Billeje
Montevideo
Oversæt
Uruguay // Montevideo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Montevideo: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til filialen Sixt Biludlejning Montevideo. Hele teamet er klar til at vejlede dig om de forskellige transportmuligheder, vores førsteklasses biler og Sydamerika som rejsedestination. Du får kort sagt mest muligt ud af din tur, når du rejser i selskab med Sixt. Montevideo er et af Uruguays, og Sydamerikas, mest attraktive rejsemål. Med billeje i Montevideo kan du køre direkte til stranden eller tage på opdagelse i byens rige historie og kultur. Når du sidder i den lejede bil, kan du slippe alle bekymringer om køreplaner og billetter. Du skal blot sætte dig bag rattet, indstille interessepunkterne på GPS, og så kan du ellers tage på en mageløs køretur ud i eventyrernes land.

 
 • Montevideo Lufthavn
  Ruta IB y Cno de los Horneros
  14000 Canelones

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Montevideo
  Piedras 709
  11000 Montevideo

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Montevideo Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ruta IB y Cno de los Horneros
  14000 Canelones

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Montevideo

  Sixt Billeje
  Piedras 709
  11000 Montevideo

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Montevideo

Uruguays hovedstad byder på masser af aktiviteter for enhver smag, og den herlige blanding af afslapning, kunst og kultur er en af de ting, der gør byen så pokkers tiltrækkende. Gå en tur i Ciudad Vieja, den gamle bydel, hvor du finder masser af flot arkitektur, museer, restauranter og barer. Eller tag en tur ned ad 18 de Julio Avenue til Plaza Independencia med dens flotte art decobygninger. Trænger du til lidt afslapning efter at have udforsket Montevideos centrum? I så fald skal du bare tage turen ned til Ramblaen, hvor der venter dig 13 km dejlig sandstrand og et imponerende kig ud over Atlanterhavet. Montevideo har det hele, og med billeje i Montevideo kan du skabe en yderst alsidig palet af oplevelser.

Den gode service gennemsyrer Sixts tilbud

Sixt er for mange det naturlige valg, når de skal leje en bil, og det er der en grund til. Hos os finder du nemlig altid et imødekommende personale, et godt udvalg og fordelagtige priser på de forskellige biler, og vi bestræber os altid på, at du skal køre afsted i netop den bil, der passer til dig og din tur. Hos os kan du både leje almindelige personbiler og stationcars samt sportsvogne og cabrioleter til ture i det flotte kystlandskab, ligesom ekstraudstyret selvfølgelig kan tilføjes i forbindelse med bestillingen online eller telefonisk. Hos Sixt Biludlejning Montevideo ønsker vi, at du skal rejse hjem med så mange gode ferieminder som overhovedet muligt, og det bidrager vi gerne til. I vores lufthavnsfilial har du således mulighed for at afhente og returnere din bil døgnet rundt, så du kan få mest muligt ud af din tur, selvom du ankommer tidligt eller rejser sent.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice