Billeje
Ciudad de la Costa
Oversæt
Uruguay // Ciudad de la Costa
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ciudad de la Costa: Sixt biludlejning online booking

Med Sixt Biludlejning bliver du godt rustet til drømmeferien i Ciudad De La Costa, en af de hyggeligste byer i Uruguay. Det er samtidig et sted, der byder på både afslapning, flotte badestrande og masser af atmosfære. Uanset om du foretrækker at slikke sol på stranden eller udforske området omkring byen, inklusive Uruguays hovedstad Montevideo, har vi helt sikkert en transportløsning, der passer til dine behov. Vi er klar til at rådgive dig om billeje i Ciudad De La Costa ad flere kanaler. Bruge-mailen, telefonen, hjemmesiden, appen eller mød personligt op på vores kontor, og så vi finder udlejningsbilen, der giver dig de bedste muligheder under opholdet.

 
 • Montevideo Lufthavn
  Ruta IB y Cno de los Horneros
  14000 Canelones

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Punta del Este Lufthavn
  Ruta 93 km 113
  20100 Maldonado

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Montevideo Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ruta IB y Cno de los Horneros
  14000 Canelones

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Punta del Este Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ruta 93 km 113
  20100 Maldonado

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ciudad De La Costa

Når du vælger billeje i Ciudad De La Costa, vælger du samtidig den perfekte kombination af afslapning og storbyliv. Du kan helt ustresset køre rundt i byen og nyde den hyggelig atmosfære med hele 16 km sandstrand. Hvis du trænger til lidt mere action,snupper du bare en tur til Montevideo omtrent 10km væk. Her finder du både museer, flotte gamle bygninger samt spændende restauranter og barer. I Ciudad De La Costa har du med andre ord storbyen tæt på, men alligevel lidt på afstand, og når du vælger en udlejningsbil fra Sixt, er det ikke noget problem at veksle mellem kystbyens rolige tempo og storbyens pulserende stemning. Læg f.eks. vejen forbi vores kontor, og så sørger vi for, at din rejse får det bedste fra begge verdener. Vi ses hos Sixt Biludlejning i Ciudad De La Costa!

Lej en bil hos Sixt

Du finder altid Sixt der, hvor du har behov for os.Vi har på nuværende tidspunkt over 4000 internationale kontorer, der er fordelt over hele kloden. Lander du i Montevideos lufthavn, er der kun en kort gåtur til vores lufthavnskontor, hvor du selvfølgelig finder et godt udvalg af kvalitetsbiler til fordelagtige priser. Her har du mulighed for at leje både personbiler og stationcars samt terrængående. Er vejret godt, og vil du ud at køre langs kysten, tilbyder vi også sportsvogne, der helt sikkert giver dig lyst til at udforske det flotte landskab, ligesom ekstraudstyr selvfølgelig kan tilføjes på kontoret. Vi lægger altid vægt på, at du skal opleve så meget som muligt på din rejse.Derfor kan du selvfølgelig også afhente og returnere din bil døgnet rundt. Sixt Biludlejning er eksponent for førsteklasses biler til fair priser og en kundeservice i en klasse for sig selv!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice