Billeje i Debrecen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Debrecen

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Debrecen Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Debrecen

Sixt Biludlejning i Debrecen

Sixt Biludlejning i Debrecen

Her kommer et af Sixt mange attraktive tilbud. Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Debrecen og oplev Ungarn på en helt ny måde. Med en udlejningsbil til rådighed kommer du i øjenhøjde med oplevelserne og har friheden til at stoppe op, når du trænger til en kaffepause eller bare vil udforske området nærmere. Sixt er et af verdens største biludlejningsselskaber, og med vores billeje i Debrecen får du førsteklasses biler til lave priser. Vi har kort sagt den perfekte pakke, når det gælder ferie, fornøjelser eller forretninger i Ungarn. Det er muligt, at Debrecen ikke er den mest kendte feriedestination, men denne ungarske by har masser af tilbud til turisten. Du kan f.eks. nyde synet af Debrecens universitet, hvis studerende gør byen til et skønt sammensurium af forskellige personligheder. Byen prydes endvidere af en række iøjnefaldende bygningsværker, såsom biskoppaladset ved Kossuthpladsen, de mange kirker, Hotel Aranybika og Deri Museet. Samtidig er det en sand fornøjelse at nyde stemningen på markedspladserne og i de charmerende butikker. Trænger du til et minibreak, kan du søge ud mod de rekreativeskovområder og termiske bade på de omkringliggende sparesorts. Billeje i Debrecen sender dig rundt i Ungarns næststørste by, men vil du på en dagsudflugt til hovedstaden, er der under 3 timers kørsel til Budapest. Debrecen ligger i den nordøstlige del af landet, ikke langt fra den rumænske grænse. Er du klar til at udfolde rejselysten, giver bilferien dig al den frihed, du søger på rejsen.
Kvalitetsbiler til lave priser

Kvalitetsbiler til lave priser

Filosofien hos Sixt Biludlejning i Debrecen er, at du skal tilbydes kvalitetsbiler til lave priser. Kategorierne omfatter bl.a. økonomibiler, stationcars, cabrioleter, sportsvogne, 4x4 samt varevogne, og du vælger frit mellem disse, når du bestiller via vores hjemmeside eller kontakter vores team pr. telefon. Her vil du få en personlig betjening, præget af professionalisme, men altid med et glimt i øjet. At være på bilferie skal både være nemt og sjovt, så hos Sixt gør vi også et stort nummer ud af at tilbyde dig et væld af services og ekstraudstyr, der får det hele til at glide endnu nemmere.Sixt har været i branchen siden 1912, og i dag er vi stolte over at kunne sige, at vi er et af de førende biludlejningsselskaber på verdensplan. En del af succesen skal findes i de mange lokale stationer, der er placeret i over 100 lande. Fleksibilitet er nøgleordet hos Sixt!
Show more
Godt at vide når du lejer i Debrecen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Debrecen?
For at leje bil hos SIXT i Debrecen skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Debrecen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Debrecen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Debrecen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 45 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

MB V-Class Aut.
MB V-Class Aut.
FAQs om lejemål i Debrecen
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Debrecen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Debrecen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Debrecen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Debrecen

Vis mere