Billeje
Debrecen
Oversæt
Ungarn // Debrecen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Debrecen: Sixt biludlejning online booking

Her kommer et af Sixt mange attraktive tilbud. Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Debrecen og oplev Ungarn på en helt ny måde. Med en udlejningsbil til rådighed kommer du i øjenhøjde med oplevelserne og har friheden til at stoppe op, når du trænger til en kaffepause eller bare vil udforske området nærmere. Sixt er et af verdens største biludlejningsselskaber, og med vores billeje i Debrecen får du førsteklasses biler til lave priser. Vi har kort sagt den perfekte pakke, når det gælder ferie, fornøjelser eller forretninger i Ungarn.

 
 • Debrecen Lufthavn
  Mikepércsi út
  4030 Debrecen

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Debrecen Lufthavn

  Sixt Billeje
  Mikepércsi út
  4030 Debrecen

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Debrecen

Det er muligt, at Debrecen ikke er den mest kendte feriedestination, men denne ungarske by har masser af tilbud til turisten. Du kan f.eks. nyde synet af Debrecens universitet, hvis studerende gør byen til et skønt sammensurium af forskellige personligheder. Byen prydes endvidere af en række iøjnefaldende bygningsværker, såsom biskoppaladset ved Kossuthpladsen, de mange kirker, Hotel Aranybika og Deri Museet. Samtidig er det en sand fornøjelse at nyde stemningen på markedspladserne og i de charmerende butikker. Trænger du til et minibreak, kan du søge ud mod de rekreative skovområder og termiske bade på de omkringliggende sparesorts. Billeje i Debrecen sender dig rundt i Ungarns næststørste by, men vil du på en dagsudflugt til hovedstaden, er der under 3 timers kørsel til Budapest. Debrecen ligger i den nordøstlige del af landet, ikke langt fra den rumænske grænse. Er du klar til at udfolde rejselysten, giver bilferien dig al den frihed, du søger på rejsen.

Kvalitetsbiler til lave priser

Filosofien hos Sixt Biludlejning i Debrecen er, at du skal tilbydes kvalitetsbiler til lave priser. Kategorierne omfatter bl.a. økonomibiler, stationcars, cabrioleter, sportsvogne, 4x4 samt varevogne, og du vælger frit mellem disse, når du bestiller via vores hjemmeside eller kontakter vores team pr. telefon. Her vil du få en personlig betjening, præget af professionalisme, men altid med et glimt i øjet. At være på bilferie skal både være nemt og sjovt, så hos Sixt gør vi også et stort nummer ud af at tilbyde dig et væld af services og ekstraudstyr, der får det hele til at glide endnu nemmere.Sixt har været i branchen siden 1912, og i dag er vi stolte over at kunne sige, at vi er et af de førende biludlejningsselskaber på verdensplan. En del af succesen skal findes i de mange lokale stationer, der er placeret i over 100 lande. Fleksibilitet er nøgleordet hos Sixt!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice