Billeje
Ungarn
Oversæt
Ungarn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Ungarn: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt for at få mest muligt ud af et ophold i dejlige Ungarn. Dette magiske land byder bl.a. på fantastisk natur og masser af spændende historie. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Ungarn kan du udforske alt dette på egen hånd og i dit eget tempo. Book drømmebilen i dag og oplev kvalitet, komfort og favorable priser, når du vælger billeje i Ungarn gennem Sixt.

Sixt Biludlejning i Ungarn

Dejlige Ungarn i midten af Europa har smuk natur og vinmarker, en spændende hovedstad, mange kulturelle tilbud og en gæstfri befolkning. Glæd dig til en dejlig bilferie med fuld fleksibilitet. Vejforholdene er primært gode i Ungarn. Husk at have lyset tændt døgnet rundt, og at det ikke er tilladt at køre under påvirkning af alkohol. Landets romantiske og fortryllende hovedstad Budapest er helt klart et af de steder, der bør indgå i dit dagsprogram. Her mødes det klassiske med det moderne, og byens naturlige midtpunkt er floden Donau. I Budapest kan du f.eks. besøge Fiskerbastionen, Mathiaskirken eller Kædebroen, og du bør ikke gå glip af et af de mange bade. Kør også ud til landets smukke bjerge, søer og vinområder. Ved Balatonsøen finder du bl.a. den populære by Siófok, hvor du kan solbade og svømme, ligesom Balatonfüred giver dig fred og ro, mens de mange varme kilder ligger for dine fødder. Eller vend bilen mod vinområdet Eger, hvor den vin interesserede kan besøge vingårde, og hvor bl.a. Bikavér vinen kommer fra.

Med Sixt lejebilen rundt i fascinerende Ungarn

Sixt har mange års erfaring med at udleje biler, og vi har kontorer verden over, fra Ungarn til USA, fra Afrika til Aarhus. Vi tilbyder kvalitetsbiler til forskellige miljøer, og valgmulighederne omkredser alt fra økonomibiler til stationcars og 4x4. Du kan desuden nemt foretage tilvalg som GPS navigation og autostole, tilføje yderligere et navn på lejekontrakten og vælge mellem de forskellige services hos de enkelte kontorer. Vi ser gerne, at du føler dig tryg og tilfreds med Sixt billeje i Ungarn. Det er nemt at bestille drømmebilen via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores hjælpsomme team. Vi står til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål. Du kan derfor trygt gøre brug af vores tilbud ombiludlejning i Ungarn.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice