Billeje
Uzhgorod
Oversæt
Ukraine // Uzhgorod
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Uzhgorod: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til vores filial Sixt Biludlejning i Uzhgorod, der bringer dig på rundrejse i det vestlige Ukraine. Den naturskønne by er et ideelt valg for dig, der gerne vil have muligheden for at opleve mere end ét land på rejsen, idet Uzhgorod både ligger tæt på den slovakiske og ungarske grænse, hvorfor der i den grad er lagt op til dagsture midt i det europæiske hjerte. Billeje i Uzhgorod giver dig chancen for at opleve Sixtkoncernen indefra, hvor den dygtige medarbejderstab gør alt for at vise dig fordelene ved at leje en bil til rejsen.

 
 • Uzjgorod Banegård
  Stantsiina 9
  88015 Uzhhorod

  Ma. - Ti.09:00 - 18:00
  On.09:00 - 17:00
  To. - Fr.09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Uzjgorod
  B.Khmelnitcskogo square 2
  88018 Uzhhorod

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Uzjgorod Banegård

  Sixt Billeje
  Stantsiina 9
  88015 Uzhhorod

  Ma. - Ti.09:00 - 18:00
  On.09:00 - 17:00
  To. - Fr.09:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Uzjgorod

  Sixt Billeje
  B.Khmelnitcskogo square 2
  88018 Uzhhorod

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Uzhgorod

En af Uzhgorods største aktiver er den naturskønne beliggenhed ved Karpaterne og floden Uzh, der har lagt navn til byen. Du befinder dig i en ganske grøn by, hvor du samtidig kan give sjælen lærerig næring gennem besøg på destinationer som Uhzgorods slot, amfiteater og trækirken Sankt Michael, ligesom byens synagoge, der huser philharmonikaerne, og den græskkatolske katedral er værd at tage med på listen over seværdigheder. Det gode ved Sixts udlejningsbiler er, at de både passer til den forretningsrejsende, såvel som dig, der har valgt Ukraine som udgangspunkt for en privat ferie. Billeje i Uzhgorod kan sågar føre dig ud på dagsudflugter til Slovakiets Kovice eller Ungarns Debrecen, så udlejningsbilen kan nemt blive løsningen, der får dig rundt i flere europæiske byer under selvsamme ophold.

Hvilken bil skal du vælge?

Se, det er helt op til dig at vælge, hvilken udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Uzhgorod du vil køre af sted i, men vi guider dig naturligvis meget gerne, hvis det ønskes. Måske falder valget på en sportsvogn, stationcar, 4x4 eller personbil. Vi har altid et stort antal udlejningsbiler inden for flere forskellige kategorier, så du kan roligt tage et kig allerede i dag, så du kan forhåndsreservere udlejningsbilen fra den kategori, der passer bedst ind i netop dine rejseplaner. Billeje i Uzhgorod kan både reserveres over nettet, telefonen samt direkte på kontoret, hvis du foretrækker at vente med bestillingen. Det gode ved at leje en bil hos Sixt er, at du her arbejder sammen med en verdenskendt og yderst troværdig leverandør, som har leveret førsteklasses udlejningsbiler gennem en menneskealder. Vi udlejer udelukkende biler fra de bedste mærker, hvorfor du altid kan stole på kvaliteten af den enkelte bil. Vi står også klar med flere former for ekstraudstyr, hvis det bliver aktuelt at udstyre bilen med en GPS, autostole eller lignende udstyr.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice