Billeje
Odessa
Oversæt
Ukraine // Odessa
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Odessa: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Odessa, en sand perle direkte ved Sortehavet. Her kan du både slappe af, bade og dykke ned i Ukraines lange og fascinerende historie. Hos Sixt Biludlejning i Odessa er teamet klar til at finde den helt rigtige billøsning til dig, så du får maksimal fleksibilitet til at vælge, hvad du vil se under køreturene. Med Sixt som samarbejdspartner har du rig mulighed for at komme vidt omkring og samle en masse gode og forskelligartede ferieminder, inden du vender næsen hjemad.

 
 • Odessa Lufthavn

  Sixt Billeje
  Odessa International Airport
  65054 Odessa

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Odessa Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Pryvokzalna Square, 2
  65000 Odessa

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Odessa

Når man nævner Odessa, tænker de fleste automatisk på flotte badestrande langs Sortehavets kyst, og det er der heller ikke noget at sige til. Odessa har nemlig en lang tradition som populær kurby grundet det milde klima. Turister valfarter hvert år til Odessa. Selvom det er skønt at sole sig på stranden eller promenere langs kysten, må du dog ikke snyde dig selv for en tur til den gamle bydel, der byder på masser af velbevaret arkitektur. Odessa har traditionelt set været meget påvirket af italiensk kultur, og det ser man meget tydeligt i bybilledet, der visse steder byder på en stemning, der nærmere leder tankerne hen på Middelhavet end på Østeuropa. Tag en slentretur ned ad Primorsky Boulevarden eller op af Potemkintrappen og nyd den afslappede og hyggelige stemning i en af Europas store, gamle kulturbyer. Odessa har lidt af det hele, og uanset om du vil besøge byens museer eller få sol på kroppen på stranden, er du kommet til det rigtige sted. Vælg allerede i dag Sixt billeje i Odessa.

Sixts billeje i Odessa giver dig fleksibilitet

Uanset om du rejser til Odessa for at slappe af ved Sortehavets kyst eller ønsker at lære mere om Ukraines kultur og historie, kan Sixt Biludlejning i Odessa hjælpe dig med at gøre rejsen til noget helt særligt. Med en udlejningsbil har du fleksibiliteten til at gribe øjeblikket og lægge dine helt egne planer. Vi tilbyder både almindelige personbiler, stationcars og 4x4 på vores kontorer i byen, og derudover har du mulighed for at returnere din bil døgnet rundt samt at afhente den i lufthavnen, hvis du ønsker det. Ring til os eller lej en bil her på hjemmesiden. I forbindelsen med bestillingen kan du også markere flere tilvalg, hvis du f.eks. er interesseret i at få en GPS eller autostol med i bilen. Ubegrænset kilometertal er en anden mulighed.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice