Billeje
Lviv
Oversæt
Ukraine // Lviv
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lviv: Sixt biludlejning online booking

Læg vejen forbi Sixt Biludlejning i Lviv. Du kan faktisk møde os allerede i lufthavnen, hvis det er det, du ønsker dig. Her kan du både afhente og returnere din bil døgnet rundt. Med billeje i Lviv får du optimale betingelser for at få mest muligt ud af opholdet, og du har friheden til at gøre og se, hvad du vil. Lviv kommer med sin spændende historie og sin hyggelige atmosfære helt sikkert til at gøre indtryk på dig, og uanset om det er kulturen, historien eller forretningerne, der bringer dig til byen, rejser du givetvis herfra igen med en masse gode minder i bagagen. Lej en bil i dag, enten ved at ringe direkte til kontoret eller reservere din billeje i Lviv over nettet.

 
 • Lviv Lufthavn

  Sixt Billeje
  Liubinska Str. 168
  79000 Lviv

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Lviv Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Lvivsky region
  79000 Lviv

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Lviv

Lviv er en af Ukraines mest elskede turistdestinationer. Det første, man lægger mærke til, er de utroligt velbevarede bygninger i den gamle bydel. Lviv er sluppet heldigt igennem både Anden Verdenskrig og den efterfølgende Sovjettid. Den gamle bydel er sågar blevet optaget på UNESCO Verdensarvsliste og er et af verdens bedste eksempler på en unik blanding af tysk, italiensk og østeuropæisk arkitektur. Når man udforsker den gamle by, må man heller ikke snyde sig selv for den berømte markedsplads med det flotte rådhus samt de mange forskellige kirker, der understreger Lvivs historie som en mangfoldig og multikulturel by. Den gamle bydel er Lvivs helt store trækplaster, og her kan man sagtens tilbringe adskillige timer. Savner man imidlertid en køretur i det grønne, byder byen også på mere end 20 parker og hele 3 botaniske haver. Lviv er med andre ord afslapning, kultur og historie i ét. Uanset om du er til det ene eller det andet eller ganske enkelt vil gribe øjeblikket og lade dig inspirere, skuffer byen dig aldrig. Tag kontakt til Sixt Biludlejning i Lviv, og så hjælper vi dig, når du skal skabe gode ferieminder.

God service og gode biler hos Sixt

Du finder Sixt Biludlejning flere steder i byen, så uanset rejseform og ankomsttidspunkt har du straks mulighed for at sætte dig bag rattet i en lækker udlejningsbil, så du kan komme til hotellet og få hvilet ud, inden eventyret tager sin begyndelse. Vi kan tilbyde alt lige fra stationcars til cabrioleter og 4x4, så hos os finder du helt sikkert en løsning, der passer til netop dine behov. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice