Billeje
Kharkiv
Oversæt
Ukraine // Kharkiv
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kharkiv: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Kharkiv, Ukraines næststørste by. Med billeje i Kharkiv har du friheden til selv at sætte dagsordenen og tempoet, så din ferie bliver som ønsket. Kharkiv er Ukraines tidligere hovedstad, og selvom byen måske ikke er lige så kendt som eksempelvis Kiev, er den helt sikkert et besøg værd. Hos Sixt bidrager vi til at gøre dit ophold i Kharkiv til en god oplevelse, og du får selvfølgelig også den imødekommenhed service, der har gjort Sixt til mange rejsendes førstevalg verden over.

 
 • Kharkiv Lufthavn

  Sixt Billeje
  Romaschkina 1
  61031 Kharkiv

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Kharkiv Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Pryvokzalna Square, 1
  61000 Kharkiv

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Kharkiv

  Sixt Billeje
  Plekhanivska 57a
  61001 Kharkiv

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Kharkiv

Kharkiv var fra 1919 til 1934 hovedstad i den ukrainske socialistiske Sovjetrepublik. Selvom det moderne Ukraines hovedstad i dag er flyttet til Kiev, mærker man stadigvæk, at man befinder sig i en by, der traditionelt set har haft både status og betydning. Skulle man være i tvivl, er det bare at tage en tur hen til Frihedspladsen, en af Europas allerstørste pladser. Her får man hurtigt fornemmelsen af Kharkivs vigtighed og historie, men selvom byen er et levn fra Sovjettiden, kan man glemme alt om det typiske billede af triste betonblokke. Kharkiv er nemlig en meget grøn by med utallige parker og flotte gamle kirker, og man befinder sig i en meget levende og pulserende storby med talrige museer, teatre, gallerier samt årlige internationale filmfestivaler. Lej en bil og anvend din billeje i Kharkiv til at udforske denne ukrainske perle. Vi glæder os til at se dig!

Når du vil finde den optimale udlejningsbil

Sixt Biludlejning i Kharkiv er det oplagte valg, når du skal ud på eventyr i Ukraine. Du kan selvfølgelig forvente den samme imødekommenhed, som du møder på samtlige af vores 4000 kontorer verden over, og derudover har vi helt sikkert en transportløsning, der passer til lige netop dig. Uanset om du skal bruge en almindelig personbil, en stationcar eller en 4x4, kan vi hjælpe dig videre i søgningen. Hvis du ankommer eller afrejser på et skævt tidspunkt, er det selvfølgelig heller ikke noget problem. På vores kontor i lufthavnen kan du nemlig afhente og returnere din bil døgnet rundt, og vores kontor ved hovedbanegården tilbyder også en 24 timers returnering. Tjek dog altid de opdaterede oplysninger her på hjemmesiden for nærmere information. Alle bestillinger kan klares over telefonen eller ved, at du klikker dig frem til den ønskede bilkategori her på siden. Hos Sixt Biludlejning anbefaler vi altid, at du forhåndsreserverer din udlejningsbil inden afrejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice