Billeje
Würzburg
Oversæt
Tyskland // Würzburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Würzburg: Sixt biludlejning online booking

Hos Sixt Biludlejning i Würzburg finder du udlejningsbiler i alle størrelser og prisklasser til din kommende rejse i Tyskland. Byen Würzburg er beliggende ved floden Main og i den nordlige del af den tyske delstat Bayern. Fra Sixtafdelingen har du blot 100 km til storbyen Frankfurt am Main mod nordvest og historiske Nürnberg mod sydøst. Det er en fremragende løsning at tilvælge billeje i Würzburg, hvis du leder efter lidt ekstra komfort og fleksibilitet på turen. Vores mange Sixtbiler er som regel blot få måneder gamle, når du lejer dem, og vi kvalitetssikrer dem regelmæssigt, for at de skal kunne opretholde den højest mulige kvalitet. Med en komfortabel og pålidelig udlejningsbil bliver det nemt for dig at opdage Würzburg og omegn, og du undgår således offentlige transportmidler.

 
 • Wurzburg Hovedbanegård
  Bahnhofplatz 4
  97070 Würzburg

  Ma. - Fr.07:30 - 15:30
  Book ved denne station

 • Würzburg
  Nuernberger Str. 72
  97076 Würzburg

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Wurzburg Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Bahnhofplatz 4
  97070 Würzburg

  Ma. - Fr.07:30 - 15:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Würzburg

  Sixt Billeje
  Nuernberger Str. 72
  97076 Würzburg

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Würzburg

Få friheden og fleksibiliteten med en moderne Sixtbil på din rejse, der giver dig mulighed for at opleve alt det, du har lyst til under opholdet. Når du lejer en bil i Würzburg, må du ikke gå glip af et besøg på det enestående slot Würzburger Residenz i den gamle bydel, der imponerer med sin barokarkitektur og smukke omgivende haver, samt det tilhørende Martin von Wagner kunstmuseum. Det er også værd at tage turen fra Sixt Biludlejning i Würzburg over broen Alte Mainbrücke, som byder på smukke udsigter over byen, og videre til den smukke fæstning Marienberg i den vestlige del af byen, der tidligere var hjemsted for prinsebiskoppen. Med en udlejningsbil bliver din frihed stor til at opleve netop det, du vil. Så lej en bil her og nu!

Lad Sixt forkæle dig i dejlige Würzburg

Sixt tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsbiler til vores kunder i Würzburg, og det er dig selv, der afgør bilkategorien. Når du booker en bilkategori, såsom stationcar, økonomibil eller 4x4%u2019er, får du tildelt et køretøj direkte fra kategorien, hvorefter udlejningsbilen venter på dig ved din ankomst til Sixt Biludlejning i Würzburg. Du bestemmer også selv, om du ønsker Sixtbilen for én dag eller en længere periode. Vores kontorer tilbyder desuden en fleksibel service, der giver dig mulighed for at afhente eller returnere bilen, når, du synes, det er tid til at komme videre. I forbindelse med Sixt billeje i Würzburg kan du selvfølgelig også få glæde af nyttige tjenester og tilbehør, der fungerer som tilvalg på lejekontrakten. Få mest muligt ud af rejsen i Sydtyskland, når du lader Sixt deltage i planlægningen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice