Billeje i Wolfsburg

 

Mest populære i Wolfsburg

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Wolfsburg der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Wolfsburg

Sixt Biludlejning i Wolfsburg

Sixt Biludlejning i Wolfsburg

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til herlige Wolfsburg i hjertet af Tyskland. Her, midt imellem hovedstaden Berlin og Hannover, som er hovedstad i delstaten Niedersachsen, venter der dig et ophold, som byder på nogle af de bedste attraktioner i Tyskland. Med en udlejningsbil fra Sixt har du samtidig de bedste forudsætninger for at få set og gjort så meget som muligt under dit ophold. Uanset om det er byens pulserende liv, den flotte natur i Harzen eller den hyggelige og autentiske stemning i de mindre byer, som lokker dig til området, bliver du helt sikkert glad for, at du valgte Wolfsburg som dit afsæt for Tysklandsrejsen. Wolfsburg er en by, hvor historien møder fremtiden.Hvor mange andre tyske byer er domineret af ældre arkitektur, har man her valgt at kigge fremad med opførelsen af den berømte Autostadt, som ligger tæt på Volkswagenfabrikken. Uanset om man interesserer sig for arkitektur, biler, eller om man bare vil se en af landets mest unikke turistattraktioner, er Autostadt et besøg værd. Her er der nemlig lidt af det hele, også til børnefamilierne. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du dog sagtens få oplevet kontrasten til Wolfsburgs futuristiske centrum, og kun 50 km syd for byen finder du de gamle middelalderbyer Quedlinburg og Goslar, som begge er på UNESCOs Verdensarvsliste i kraft af deres velbevarede bindingsværkshuse. Begge byer er desuden et godt udgangspunkt for dagsture i det storslåede Harzlandskab, og vil du vandre, holde picnic eller fotografere, er du her kommet til det helt rigtige sted. Der er kort sagt masser af muligheder med billeje i Wolfsburg, og når du vælger os, kan bilrejsen sagtens indeholde både storby og natur, shopping og kultur, ja faktisk alt, hvad du lige kan komme i tanke om!
Det rigtige valg til den kommende bilrejse

Det rigtige valg til den kommende bilrejse

Billeje i Wolfsburg kan bookes via vores kontorer i byen, der er centralt beliggende. Tager du et kig på sortimentet, vil du kunne se, at vi her bl.a. udlejer personbiler og stationcars, ligesom sportsvognen også kunne blive udlejningsbilen, du vælger til den kommende rejse. Har du særlige ønsker, eksempelvis GPS eller autostol, kan vi selvfølgelig også tilføje dette til din Sixtbil, så du trygt kan begive dig ud på vejene i Tyskland. Skal Sixt Biludlejning Wolfsburg stå for transporten, når du ankommer? Så lej en bil hos os allerede i dag, og så sørger vi gerne for de praktiske detaljer!
Show more

Godt at vide når du lejer i Wolfsburg

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Wolfsburg?
For at leje bil hos SIXT i Wolfsburg skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Wolfsburg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Wolfsburg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Wolfsburg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 412 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Køretøjet
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)

FAQs om lejemål i Wolfsburg

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Wolfsburg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Wolfsburg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Wolfsburg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Wolfsburg

Vis mere