Billeje
Wolfsburg
Oversæt
Tyskland // Wolfsburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Wolfsburg: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til herlige Wolfsburg i hjertet af Tyskland. Her, midt imellem hovedstaden Berlin og Hannover, som er hovedstad i delstaten Niedersachsen, venter der dig et ophold, som byder på nogle af de bedste attraktioner i Tyskland. Med en udlejningsbil fra Sixt har du samtidig de bedste forudsætninger for at få set og gjort så meget som muligt under dit ophold. Uanset om det er byens pulserende liv, den flotte natur i Harzen eller den hyggelige og autentiske stemning i de mindre byer, som lokker dig til området, bliver du helt sikkert glad for, at du valgte Wolfsburg som dit afsæt for Tysklandsrejsen.

 
 • Wolfsburg
  Rothenfelder Str. 9
  38440 Wolfsburg

  Ma. - Fr.07:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Wolfsburg Banegård
  Willy-Brandt-Platz
  38440 Wolfsburg

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.10:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Wolfsburg

  Sixt Billeje
  Rothenfelder Str. 9
  38440 Wolfsburg

  Ma. - Fr.07:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Wolfsburg Banegård

  Sixt Billeje
  Willy-Brandt-Platz
  38440 Wolfsburg

  Ma. - Fr.07:30 - 18:30
  Lø.10:00 - 15:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Wolfsburg

Wolfsburg er en by, hvor historien møder fremtiden.Hvor mange andre tyske byer er domineret af ældre arkitektur, har man her valgt at kigge fremad med opførelsen af den berømte Autostadt, som ligger tæt på Volkswagenfabrikken. Uanset om man interesserer sig for arkitektur, biler, eller om man bare vil se en af landets mest unikke turistattraktioner, er Autostadt et besøg værd. Her er der nemlig lidt af det hele, også til børnefamilierne. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du dog sagtens få oplevet kontrasten til Wolfsburgs futuristiske centrum, og kun 50 km syd for byen finder du de gamle middelalderbyer Quedlinburg og Goslar, som begge er på UNESCOs Verdensarvsliste i kraft af deres velbevarede bindingsværkshuse. Begge byer er desuden et godt udgangspunkt for dagsture i det storslåede Harzlandskab, og vil du vandre, holde picnic eller fotografere, er du her kommet til det helt rigtige sted. Der er kort sagt masser af muligheder med billeje i Wolfsburg, og når du vælger os, kan bilrejsen sagtens indeholde både storby og natur, shopping og kultur, ja faktisk alt, hvad du lige kan komme i tanke om!

Det rigtige valg til den kommende bilrejse

Billeje i Wolfsburg kan bookes via vores kontorer i byen, der er centralt beliggende. Tager du et kig på sortimentet, vil du kunne se, at vi her bl.a. udlejer personbiler og stationcars, ligesom sportsvognen også kunne blive udlejningsbilen, du vælger til den kommende rejse. Har du særlige ønsker, eksempelvis GPS eller autostol, kan vi selvfølgelig også tilføje dette til din Sixtbil, så du trygt kan begive dig ud på vejene i Tyskland. Skal Sixt Biludlejning Wolfsburg stå for transporten, når du ankommer? Så lej en bil hos os allerede i dag, og så sørger vi gerne for de praktiske detaljer!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice