Billeje i Westerland/Sylt

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Westerland/Sylt

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Sylt/Westerland ved Banegård der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Westerland/Sylt

Sixt Biludlejning i Westerland Sylt

Sixt Biludlejning i Westerland Sylt

Nu kan du leje en bil til din rejse i Tyskland ved Sixt Biludlejning i Westerland Sylt. Den charmerende, lille ø Sylt er beliggende i det nordvestlige hjørne af Tyskland og er landets største ø i Nordsøen. Kun adskilt af Vadehavet har du den danske ø Rømø mod nord, og på knap 40 minutter kan biltoget Hindenburgdammen tage dig over til det tyske fastland. Du finder den hyggelige by Westerland på Sylt beliggende på den vestlige del af øen, og det er Sylts hovedby. Billeje i Westerland Sylt giver dig frihed til frit at opdage øen på dine helt egne præmisser.Når du lejer en Sixtbil på Sylt, er komforten og fleksibiliteten i fokus for din rejse. Kør eksempelvis frit rundt mellem de mange strande, såsom den populære og familievenlige Buhne 16 km nord for Westerland og den fredelige, hvide sandstrand Hörnum Oststrand på den sydlige spids af øen. Fra Sixt Biludlejning i Westerland Sylt kan du desuden sætte kurs mod det underholdende Sylt Aquarium, der huser alt fra farverige, tropiske fisk til et rigt dyreliv fra Nordsøen, som bl.a. kan opleves gennem den ca. 20 meter lange panoramatunnel, ligesom du kan tage køreturen ned til hyggelige Hörnum for bl.a. at besøge byens 34 meter høje fyrtårn, der byder på en helt fantastisk udsigt over Nordsøen.
Lej din komfortable drømmebil hos Sixt i Westerland Sylt

Lej din komfortable drømmebil hos Sixt i Westerland Sylt

Med billeje i Westerland Sylt bliver det ekstra let at udforske denne nordfrisiske ø. Tag dagen, som den kommer, eller planlæg ferieruten ned i mindste detalje, alt efter temperament. Du vælger din foretrukne bilkategori via Sixts hjemmeside, smartphoneapp eller over telefonen, og så sørger vi for, at en Sixtbil fra kategorien står klar ved din ankomst. Sixt Biludlejning i Westerland Sylt tilbyder desuden mange nyttige tjenester, herunder ubegrænset kilometertal samt praktisk tilbehør à la autostole til de yngste, tagstativ til vandsportsudstyret eller GPS navigation, der hjælper dig med at finde vej på Sylt. Takket være Sixts ganske fleksible service kan du desuden hente og aflevere Sixtbilen, når det bedst passer dig, ved de fleste af vores kontorer. Vi beder dig dog holde øje med kontorets hjemmeside, hvor de aktuelle oplysninger for bilkategorier og åbningstider bliver opdateret løbende. Vi udbyder ofte de samme udlejningsbiler på de forskellige kontorer, men der kan dog være forskelle kontorerne imellem. Fællesnævneren er dog den ultrahøje kvalitet, der gennemsyrer alt fra udlejningsbil til kundeservicen fra medarbejderteamet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Westerland/Sylt
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Westerland/Sylt?
For at leje bil hos SIXT i Westerland/Sylt skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Westerland/Sylt.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Westerland/Sylt?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Westerland/Sylt. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 486 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Køretøjet
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Westerland/Sylt
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Westerland/Sylt?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Westerland/Sylt?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Westerland/Sylt?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Westerland/Sylt

Vis mere