Billeje i Weimar

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Weimar

Sixt Biludlejning i Weimar

Sixt Biludlejning i Weimar

Begynd rejsen i det østlige Tyskland ved Sixt Biludlejning i Weimar. Byen ligger i delstaten Thüringen og ved floden Ilm. En komfortabel og prisvenlig udlejningsbil fra Sixt giver dig mulighed for at udforske byen i et tempo, der passer dig, og du kan desuden tage på dagsture til de nærliggende byer, der har din interesse. Det kunne være byer som Leipzig, Dresden eller Frankfurt am Main. Sixt Biludlejning er et ideelt valg for dig, der ønsker premiumbiler til favorable priser samt en personlig service døgnet rundt. Bestil din Sixtbil og forbered dig på rejsen rundt i det centrale Østtyskland.Dejlige Weimar er en forholdsvis lille by, men er en garant for store kulturoplevelser og en række spændende attraktioner. Byen emmer af historie. Det var eksempelvis her i byen, at forfatningen skete for Weimarrepublikken, der eksisterede fra 1919, og indtil Hitler tog magten i 1933. Med billeje i Weimar kan du f.eks. tage et kig ind i nazismens mørke æra med et besøg ved mindestedet for koncentrationslejren Buchenwald. Du finder koncentrationslejren nord for Weimar, og den er et bevis på det onde, der kan eksistere i menneskenes hjerter. Trods Weimars lille befolkning kan byen prale af hele 20 museer. Johann Wolfgang von Goethe levede 58 år af sit liv i Weimar, og på Goethemuseet kan du lære om hans liv og værker. En anden kendt tysk digter, som boede i Weimar, var Friedrich Schiller, og du kan derfor passende besøge Schillerhaus på Schillerstrasse i byen. Du finder desuden en skulptur af de to berømtheder uden for Weimar Nationalteater. Fra Sixt Biludlejning i Weimar kan du også sætte kurs mod den fredfyldte Park an der Ilm, det smukke Herzogin Anna Amalia Bibliothek eller Schloss Belvedere.
Lej en bil til favorable priser med Sixt

Lej en bil til favorable priser med Sixt

Uanset om du besøger Weimar med henblik på at gøre forretninger eller søger ren afslapning, kan Sixt Biludlejning i Weimar tilbyde dig en førsteklasses bil, der passer til netop din rejseform. Vælg bl.a. mellem praktiske og moderne stationcars og økonomibiler, luksus sportsvogne samt rummelige varevogne, hvis du har brug for at fragte varer fra A til Z. Sixtkontorets centrale placering i byen er et fantastisk udgangspunkt for rejsen, ligesom du kan få stor gavn af afdelingens 24 timers returneringsservice, der giver dig en stor fleksibilitet. Book Sixts billeje i Weimar online eller ved at ringe direkte til kontoret, hvor vi fortæller dig mere om tilbuddene.
Show more
Godt at vide når du lejer i Weimar
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Weimar?
For at leje bil hos SIXT i Weimar skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Weimar.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Weimar?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Weimar. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 361 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Køretøjet
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Weimar

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Weimar?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Weimar?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Weimar?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Weimar

Vis mere