Billeje
Weimar
Oversæt
Tyskland // Weimar
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Weimar: Sixt biludlejning online booking

Begynd rejsen i det østlige Tyskland ved Sixt Biludlejning i Weimar. Byen ligger i delstaten Thüringen og ved floden Ilm. En komfortabel og prisvenlig udlejningsbil fra Sixt giver dig mulighed for at udforske byen i et tempo, der passer dig, og du kan desuden tage på dagsture til de nærliggende byer, der har din interesse. Det kunne være byer som Leipzig, Dresden eller Frankfurt am Main. Sixt Biludlejning er et ideelt valg for dig, der ønsker premiumbiler til favorable priser samt en personlig service døgnet rundt. Bestil din Sixtbil og forbered dig på rejsen rundt i det centrale Østtyskland.

 
 • Weimar
  Schubertstr. 13a
  99423 Weimar

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 11:00
  Book ved denne station

 • Weimar

  Sixt Billeje
  Schubertstr. 13a
  99423 Weimar

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 11:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Weimar

Dejlige Weimar er en forholdsvis lille by, men er en garant for store kulturoplevelser og en række spændende attraktioner. Byen emmer af historie. Det var eksempelvis her i byen, at forfatningen skete for Weimarrepublikken, der eksisterede fra 1919, og indtil Hitler tog magten i 1933. Med billeje i Weimar kan du f.eks. tage et kig ind i nazismens mørke æra med et besøg ved mindestedet for koncentrationslejren Buchenwald. Du finder koncentrationslejren nord for Weimar, og den er et bevis på det onde, der kan eksistere i menneskenes hjerter. Trods Weimars lille befolkning kan byen prale af hele 20 museer. Johann Wolfgang von Goethe levede 58 år af sit liv i Weimar, og på Goethemuseet kan du lære om hans liv og værker. En anden kendt tysk digter, som boede i Weimar, var Friedrich Schiller, og du kan derfor passende besøge Schillerhaus på Schillerstrasse i byen. Du finder desuden en skulptur af de to berømtheder uden for Weimar Nationalteater. Fra Sixt Biludlejning i Weimar kan du også sætte kurs mod den fredfyldte Park an der Ilm, det smukke Herzogin Anna Amalia Bibliothek eller Schloss Belvedere.

Lej en bil til favorable priser med Sixt

Uanset om du besøger Weimar med henblik på at gøre forretninger eller søger ren afslapning, kan Sixt Biludlejning i Weimar tilbyde dig en førsteklasses bil, der passer til netop din rejseform. Vælg bl.a. mellem praktiske og moderne stationcars og økonomibiler, luksus sportsvogne samt rummelige varevogne, hvis du har brug for at fragte varer fra A til Z. Sixtkontorets centrale placering i byen er et fantastisk udgangspunkt for rejsen, ligesom du kan få stor gavn af afdelingens 24 timers returneringsservice, der giver dig en stor fleksibilitet. Book Sixts billeje i Weimar online eller ved at ringe direkte til kontoret, hvor vi fortæller dig mere om tilbuddene.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice