Billeje i Ulm

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Ulm

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Neu-Ulm der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Ulm

Sixt Biludlejning i Ulm

Sixt Biludlejning i Ulm

Sixt byder dig hermed velkommen til Sixt Biludlejning i Ulm, hvor du finder udlejningsbilen til rejsen gennem Tyskland. Udforsk Sydtyskland i en moderne kvalitetsbil fra Sixt, så du f.eks. nemt kan mikse dagsudflugterne til byens forskellige seværdigheder med dine forretningsmøder i oplandet. Ulm er placeret mellem storbyerne München og Stuttgart, og her finder du spændende attraktioner, hvad enten du går efter historie, kunst, natur eller dyr. Kontakt Sixt i dag og reservér en udlejningsbil fra din ønskede bilkategori, så høj kvalitet og komfort følger dig på hele rejsen.Ulm er en af Tysklands mest unikke byer og er berømt af flere grunde. Byen er bl.a. hjemsted for det højeste kirkespir i verden og var Albert Einsteins fødested. Billeje i Ulm bevirker, at du kan udforske attraktioner såsom fiskerkvarteret Schiefes Haus tæt ved floden, klostret Wiblingen og dets smukke udsmykkede bibliotek eller tage hele familien med til Tiergarten Ulm. Når du lejer en bil i Ulm, bliver det sågar meget lettere at besøge byens mange museer. Sæt f.eks. kursen mod Kunsthalle Weishaupt for at nyde kunstværker af Andy Warhol, Kenny Scharf og Dan Flavin eller besøg Ulmer Museum for at udforske historien om denne fantastiske by. Interesserer du dig for bagning, kan du slå et smut forbi Museum der Brotkultur og lære om brødbagningens historie. Filialen Sixt Biludlejning i Ulm glæder sig til at være din biludbyder på rejsen i Sydtyskland og håber, du får en uforglemmelig tur.
Du skræddersyer selv din bilrejse med Sixt

Du skræddersyer selv din bilrejse med Sixt

Vi er en af de største leverandører af udlejningsbiler på verdensplan med tusindvis af internationale kontorer. Med Sixts billeje i Ulm kan du forvente dig en høj kvalitet, dedikeret kundeservice og vigtigst af alt pålidelige udlejningsbiler. Via et velassorteret udbud af bl.a. økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne, varevogne og minibusser ved Sixtkontorerne er det ligetil at finde den rette bil til rundrejsen i Ulm og de omkringliggende områder. Som kunde har du desuden mulighed for at tilføje en kaskobeskyttelse samt forskellige tjenester og ekstraudstyr. Bestil f.eks. GPS, registrering af yderligere en fører på lejekontrakten eller ubegrænset kilometertal. Nyd friheden ved at kunne følge din helt egen tidsplan og slip for at tænke på buskøreplaner og dyre taxaer, når du sidder bag rattet i en Sixtbil. Bestil bilen i forvejen på Sixts hjemmeside, app eller via telefonisk kontakt. Book udlejningsbilen med Sixt i dag og se frem til køreturen på de tyske veje.
Show more
Godt at vide når du lejer i Ulm
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ulm?
For at leje bil hos SIXT i Ulm skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ulm.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Ulm?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Ulm. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,0
Baseret på 730 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Ulm
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Ulm?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Ulm?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Ulm?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Ulm

Vis mere