Billeje
Ulm
Oversæt
Tyskland // Ulm
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ulm: Sixt biludlejning online booking

Sixt byder dig hermed velkommen til Sixt Biludlejning i Ulm, hvor du finder udlejningsbilen til rejsen gennem Tyskland. Udforsk Sydtyskland i en moderne kvalitetsbil fra Sixt, så du f.eks. nemt kan mikse dagsudflugterne til byens forskellige seværdigheder med dine forretningsmøder i oplandet. Ulm er placeret mellem storbyerne München og Stuttgart, og her finder du spændende attraktioner, hvad enten du går efter historie, kunst, natur eller dyr. Kontakt Sixt i dag og reservér en udlejningsbil fra din ønskede bilkategori, så høj kvalitet og komfort følger dig på hele rejsen.

 
 • Ulm Hovedbanegård
  Bahnhofplatz 1
  89073 Ulm

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Neu-Ulm
  Im Starkfeld 57/1
  89231 Neu-Ulm

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Ulm Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Bahnhofplatz 1
  89073 Ulm

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Neu-Ulm

  Sixt Billeje
  Im Starkfeld 57/1
  89231 Neu-Ulm

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Ulm

Ulm er en af Tysklands mest unikke byer og er berømt af flere grunde. Byen er bl.a. hjemsted for det højeste kirkespir i verden og var Albert Einsteins fødested. Billeje i Ulm bevirker, at du kan udforske attraktioner såsom fiskerkvarteret Schiefes Haus tæt ved floden, klostret Wiblingen og dets smukke udsmykkede bibliotek eller tage hele familien med til Tiergarten Ulm. Når du lejer en bil i Ulm, bliver det sågar meget lettere at besøge byens mange museer. Sæt f.eks. kursen mod Kunsthalle Weishaupt for at nyde kunstværker af Andy Warhol, Kenny Scharf og Dan Flavin eller besøg Ulmer Museum for at udforske historien om denne fantastiske by. Interesserer du dig for bagning, kan du slå et smut forbi Museum der Brotkultur og lære om brødbagningens historie. Filialen Sixt Biludlejning i Ulm glæder sig til at være din biludbyder på rejsen i Sydtyskland og håber, du får en uforglemmelig tur.

Du skræddersyer selv din bilrejse med Sixt

Vi er en af de største leverandører af udlejningsbiler på verdensplan med tusindvis af internationale kontorer. Med Sixts billeje i Ulm kan du forvente dig en høj kvalitet, dedikeret kundeservice og vigtigst af alt pålidelige udlejningsbiler. Via et velassorteret udbud af bl.a. økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne, varevogne og minibusser ved Sixtkontorerne er det ligetil at finde den rette bil til rundrejsen i Ulm og de omkringliggende områder. Som kunde har du desuden mulighed for at tilføje en kaskobeskyttelse samt forskellige tjenester og ekstraudstyr. Bestil f.eks. GPS, registrering af yderligere en fører på lejekontrakten eller ubegrænset kilometertal. Nyd friheden ved at kunne følge din helt egen tidsplan og slip for at tænke på buskøreplaner og dyre taxaer, når du sidder bag rattet i en Sixtbil. Bestil bilen i forvejen på Sixts hjemmeside, app eller via telefonisk kontakt. Book udlejningsbilen med Sixt i dag og se frem til køreturen på de tyske veje.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice