Billeje
Trier
Oversæt
Tyskland // Trier
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Trier: Sixt biludlejning online booking

Har du planer om at se Tysklands ældste by, skal du et smut forbi Trier i delstaten Rheinland Pfalz. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Trier og lad os finde en udlejningsbil til dig, der både er budgetvenlig, holder en premiumstandard og er udstyret med det ønskede ekstraudstyr. Sixt Biludlejning er en af verdens største aktører på markedet, og vi er klar til at vise dig hvorfor via en optimal kundepleje, der tager højde for dine individuelle ønsker.

 
 • Spangdahlem (on Military Base)
  Exchange Mall, Building no 570
  54529 Spangdahlem

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø.10:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Trier
  Ottostr. 6
  54294 Trier

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Spangdahlem (on Military Base)

  Sixt Billeje
  Exchange Mall, Building no 570
  54529 Spangdahlem

  Ma. - Fr.09:00 - 18:00
  Lø.10:00 - 15:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Trier

  Sixt Billeje
  Ottostr. 6
  54294 Trier

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Trier

Vælger du biludlejning i Trier, kan du ikke blot nå at se byen, men også nabobyerne i det sydvestlige Tyskland, hvis du da ikke tager bilen over den luxembourgske grænse som del af en dagsudflugt. Billeje er en fleksibel løsning for dig, der elsker at være på farten og ikke har lyst til at være afhængig af den kollektive trafik. Med Sixt Biludlejning i Trier kan du med stor frihed vælge ud fra de særskilte kategorier, der bl.a. inkluderer varevogne, stationcars, økonomibiler, 4x4 og sportsvogne. Notér dog her, at udvalget kan være forskelligt de enkelte stationer imellem, ligesom der ikke kan lejes ud fra ønsket om specifikke bilmodeller. Modellen kendes først, når du melder din ankomst på kontoret i Trier. Bestillingen sker online eller telefonisk, og vores medarbejdere er naturligvis altid klar til at guide dig, hvis du bliver tvivl om et eller andet undervejs eller glemmer at tilføje ekstraudstyr.

Næste stop Trier

Trier ligger i en naturskøn egn af Tyskland, nemlig ved Mosel, hvorfor området også er kendt for sin vinproduktion. Trier udmærker sig endvidere ved at have nogle af de mest velbevarede romerske ruiner uden for Rom, hvilket bl.a. tæller et amfiteater, romerske bade og byporten Porta Nigra. Billeje i Trier er således et must for dig, der elsker at fordybe dig i historiens vingesus, da flere af de mindre byer i området, såsom Nennig, huser endnu flere romerske ruiner, ligesom du kan tage forbi Triers arkæologiske museum. Trier er også sat på landkortet takket være Karl Marx, der blev født i byen. Kør Sixtbilen i retning af Brückenstrasse og oplev filosoffens fødested. Trier er dog også et livligt sted med masser af caféliv, idylliske haveanlæg, slotsfacader, kirker og hyggelige butikker for hele familien. Så mix historie, kultur og billeje, når turen går til Trier! Vi er klar til at finde din udlejningsbil allerede i dag, så kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice