Billeje
Straubing
Oversæt
Tyskland // Straubing
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Straubing: Sixt biludlejning online booking

Når du lejer en toptunet bil ved Sixt Biludlejning i Straubing, kommer din Tysklandsrejse til at blive ekstra mobil. Ét øjeblik kan du køre rundt i Straubing, mens du få timer efter kan opholde dig i en ny storby. Charmerende Straubing er beliggende i den tyske delstat Bayern i det sydøstlige Tyskland og lad gerne billeje i Straubing føre dig videre til storbyerne München og Nürnberg eller Tjekkiet samt Østrigs grænser. Med Sixt bliver din bilrejse lidt ekstra behagelig, og du slipper for at skulle være afhængig af offentlige transportmidler. Vi udlejer hver dag biler til tusindvis af kunder verden over, og vores pålidelige brand er præget af en historie, der går mere end 100 år tilbage i tiden. Vi kan derfor vores kram og leverer udelukkende kvalitetsvarer.

 
 • Straubing
  Heerstr. 90
  94315 Straubing

  Ma. - Fr.07:00 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.11:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Straubing

  Sixt Billeje
  Heerstr. 90
  94315 Straubing

  Ma. - Fr.07:00 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.11:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Straubing

En førsteklasses bil fra Sixt giver dig mulighed for at kombinere spændende udflugter med sightseeing og muligvis også forretningsmøder. Straubing ligger ved floden Donau, og i den umiddelbare nærhed venter der mange herlige seværdigheder. Når du er kommet bag rattet i din udlejningsbil, kan du med fordel sætte kurs mod det historiske vartegn Stadtturm i det centrale Straubing, som kan ses fra hele byen, ligesom du kan tage et smut i zoologisk have, hvor tigre, zebraer og bjørne står og venter på dit besøg. Du kan også lade udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Straubing føre dig til det interessante Gäubodenmuseum, der bl.a. huser berømte romerske skatte, såsom rustninger og hjelme, og en imponerende 3D simulering, som giver et godt indblik i områdets historie. Book allerede i dag din Sixtbil og oplev Straubing på den måde, du finder mest attraktiv.

Vi giver dig fleksibilitet og komfort på bilrejsen

Sixt billeje i Straubing giver dig en vis frihed og fleksibilitet på din rejse. Du vælger f.eks. selv, hvor du vil hente udlejningsbilen. Måske har du allerede nu fundet en kontorlokalitet, der passer perfekt ind i dine rejseplaner i Sydtyskland. Uanset om du er på udkig efter en kompakt og moderne stationcar eller økonomibil eller foretrækker en rummelig 4x4'er, er Sixt Biludlejning i Straubing det rette match. Alle vores kvalitetsbiler kan lejes til en fordelagtig pris, og vi pålægger ingen skjulte gebyrer, så bestil trygt over nettet, telefonen eller alternativt vores app. Hvis du ønsker ekstra tjenester eller tilbehør, kan Sixt Biludlejning i Straubing desuden tilbyde dig alt fra ubegrænset kilometertal til autostole og GPS navigation, så du får en fuldendt oplevelse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice