Billeje
Solingen
Oversæt
Tyskland // Solingen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Solingen: Sixt biludlejning online booking

Få meget mere ud af din rejse i Tyskland, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Solingen. Byen er beliggende i delstaten Nordrhein Westfalen i det vestlige Tyskland og herfra har du kun ca. 10 km til Düsseldorf og 30 km til Køln. En udlejningsbil i Solingen gør bilrejsen til en mulighed for dig, der vil være fri som fuglen under opholdet. Du vælger selv kategori her på Sixts hjemmeside, ligesom du er velkommen til at anvende vores smartphoneapp eller telefonlinje til medarbejderteamet i Solingen, og du kan derefter glæde dig over, at udlejningsbilen står klar til dig, når du træder ind på Sixtkontoret i Solingen.

 
 • Solingen

  Sixt Billeje
  Wuppertaler Str. 126
  42653 Solingen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Solingen

Når du har en bil til rådighed, kan du bl.a. besøge byens imponerende slot, der kan dateres til 1133, og som huser interessante historiske og kunstudstillinger. Du kan også altid sætte kurs mod den hyggelige zoologiske have Fauna fra 1932, hvor hele familien kan betragte alt fra sjove aber til strudse og mange dyr, der tilmed kan fodres med foder købt i dyreparken. Når du vælger en udlejningsbil fra Sixt billeje i Solingen, er det ligetil at køre på udflugt til storbyen Køln, hvor du endelig ikke må gå glip af den berømte romerskkatolske domkirke Kölner Dom, der byder på enestående gotisk arkitektur, og som er overvældende grundet sin blotte størrelse. Få lidt mere ud af dit ophold i det vestlige Tyskland i Sixtbilen, der giver mulighed for opdagelse og sjove roadtrips.

Sixt tilbyder prisvenlige kvalitetskøretøjer, der forgylder din bilrejse

Billeje i Solingen gennem Sixt er omfattet af fantastiske priser og ingen skjulte omkostninger. Du skaber dig et godt overblik over vores mange kvalitetsbiler, herunder moderne stationcars, økonomibiler, 4x4'er og luksus sportsvogne på hjemmesiden eller via smartphoneappen. Hvis du har spørgsmål til vores biler eller praktiske ekstraudstyr, kan du nemt nå vores kundeservice, og her kan du også få tips og råd omkring seværdigheder og køreforhold i Tyskland. Det er helt op til dig, hvor længe du ønsker udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Solingen. Måske har du lige et hurtigt møde i Køln, hvor du ikke kan undvære en bil, eller måske planlægger du en ugelang rundrejse i bil. Vi står klar til at imødekomme dine ønsker, og med vores status som værende en af verdens største leverandører af udlejningsbiler, har vi ressourcerne til at hjælpe inden for mange områder, så kontakt os og bliv klogere på Sixtkoncernen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice