Billeje
Schweinfurt
Oversæt
Tyskland // Schweinfurt
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Schweinfurt: Sixt biludlejning online booking

Lad din bilrejse i det sydlige Tyskland inddrage et smut forbi Sixt Biludlejning i Schweinfurt. Vores filialer er altid klar med et alsidigt udvalg af topmoderne udlejningsbiler, der dækker ethvert behov. Uanset om du planlægger en familieferie, skal til konference eller møde med jobbet i Schweinfurt, har Sixt udlejningsbilen, der bringer dig sikkert frem til destinationen. Schweinfurt er beliggende i den nordlige del af delstaten Bayern i Sydtyskland og herfra har du hverken langt til storbyerne Frankfurt am Main og Nürnberg eller grænsen til Tjekkiet. Billeje i Schweinfurt via Sixt omfatter komfort og fleksibilitet på rejsen, og det er op til dig, om du ønsker et aktivt tempo på rejsen eller foretrækker at slappe af i ny og næ.

 
 • Schweinfurt Hovedbanegård
  Hauptbahnhofstr. 11
  97424 Schweinfurt

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 10:00
  Book ved denne station

 • Schweinfurt Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Hauptbahnhofstr. 11
  97424 Schweinfurt

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 10:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Schweinfurt

En udlejningsbil giver dig stor frihed til at bestemme din egen rejserute, og den lille by Schweinfurt byder da også på flere interessante seværdigheder, som du hurtigt kan nå med Sixtbilen. Sæt f.eks. kurs nordpå mod den herlige dyrepark Wildpark an den Eichen, hvor børnene kan klappe kæledyrene og lege på de mange legepladser. En anden mulighed kunne være kunstmuseet Georg Schäfer, der bl.a. huser mange malerier af kendte kunstnere såsom Carl Spitzweg og Caspar David Friedrich. Med din lejede bil fra Sixt Biludlejning i Schweinfurt er det også oplagt at se byens smukke, historiske mur Alte Stadtmauer ved floden Main, ligesom du kan lade dig føre til det fredelige og beskyttede naturområde Riedholz und Grettstädter Wiesen syd for Schweinfurt. Når du lejer en pålidelig og moderne bil hos Sixt, opnår du kort sagt fuld fleksibilitet.

Sixtkøretøjer for alle rejsende i Schweinfurt

Vælg Sixt billeje i Schweinfurt og glæd dig over at få en personlig service, konkurrencedygtige priser på Sixtbilerne samt ekstraudstyr af en høj kvalitet. Vores mange kvalitetsbiler kommer i diverse størrelser, lige fra økonomibiler til rummelige varebiler, og uanset om du foretrækker funktionaliteten i en stationcar eller leder efter lidt ekstra luksus og stil med en smart sportsvogn, har Sixt Biludlejning lige den bil, du søger. Medarbejderteamet ved Sixt Biludlejning i Schweinfurt hjælper dig gerne med at finde din drømmebil blandt det store udvalg. Husk blot, at du bestiller ud fra de respektive kategorier, hvorfor du kan ikke bestille direkte fra eksempelvis de foretrukne bilmærker. Til gengæld er kvaliteten altid høj. lige fra sæder og motor i udlejningsbilen til GPS'en eller autostolen, der er noget af det ekstraudstyr, der kan indsættes i bilerne fra Sixt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice