Billeje i Schleswig

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Schleswig

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Schleswig der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Schleswig

Sixt Biludlejning i Slesvig

Sixt Biludlejning i Slesvig

Blot få kilometer syd for den danske grænse finder du en række spændende historiske seværdigheder i Slesvig by, der menes at være en af de ældste i Nordtyskland. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Slesvig og tag på sightseeing i Slesvig Holsten. Din udlejningsbil kan også være løsning, hvis du er på forretningsrejse gennem Nordtyskland. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig inden for biludlejning.Sixt Biludlejning i Slesvig har gode tilbud på kategorier som stationcars, økonomibiler, varevogne, 4x4 og cabrioleter, så vælg frit en udlejningsbil ud fra disse specifikke kategorier, når du forhåndsbooker online eller tager telefonisk kontakt til vores filial i Slesvig. Bilen står klar ved ankomsten, og på kontoret er der endvidere 24 timers afhentning og returnering, så du får den størst mulige fleksibilitet under opholdet. Som en af verdens største leverandører af udlejningsbiler er vi også klar til at tilbyde dig forskellige former for ekstraudstyr. Måske har du brug for en tagboks, autostole, en GPS eller noget helt fjerde. Vi er klar til at opfylde os dine ønsker til billeje i Slesvig, så fortæl os meget gerne, hvordan din ideelle pakke ser ud.
Fra Dannevirke til Gottorp Slot

Fra Dannevirke til Gottorp Slot

At køre rundt i delstaten Slesvig Holsten fører dig forbi mange interessante områder, såsom marsklandet og digerne. Samtidig fører oplandet til byen Slesvig dig forbi det gigantiske forsvarsværk Dannevirke, der var en vigtig forsvarsbase for de danske soldater under bl.a. krigen i 1864. Området huser ligeledes et interessant museum. Billeje i Slesvig giver dig også en god anledning til at besøge hertugernes slot, Gottorp, der i dag udgøres af et museumskompleks. Samtidig er Slesvig kendt for sin smukke domkirke, og søger du flere dagsudflugter, er Slesvig Holsted kendt for sine mange kursteder, ligesom du måske lokkes af et besøg på De Nordfrisiske Øer.
Sixt, et globalt foretagende

Sixt, et globalt foretagende

Du er i trygge hænder, når du vælger en udlejningsbil hos Sixt Biludlejning. Vi har været en markant aktør på biludlejningsmarkedet siden begyndelsen af 1900tallet, og vi har grundlagt mere end 4000 filialer i 100 lande. Vores fokusområde er den gode kundepleje, kvalitetsbiler til favorable priser og et bredt udvalg af services, der letter rejsen for såvel kæresteparret og børnefamilien som den forretningsrejsende og vennerne på tur. Søger du flere tips til rejsen gennem Nordtyskland, er vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig. Vores dedikerede medarbejdere sidder klar ved tasterne og telefonrøret.
Show more
Godt at vide når du lejer i Schleswig
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Schleswig?
For at leje bil hos SIXT i Schleswig skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Schleswig.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Schleswig?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Schleswig. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 157 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Service under og efter lejemålet
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Schleswig
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Schleswig?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Schleswig?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Schleswig?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Schleswig

Vis mere