Billeje
Schleswig
Oversæt
Tyskland // Schleswig
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Schleswig: Sixt biludlejning online booking

Blot få kilometer syd for den danske grænse finder du en række spændende historiske seværdigheder i Slesvig by, der menes at være en af de ældste i Nordtyskland. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Slesvig og tag på sightseeing i Slesvig Holsten. Din udlejningsbil kan også være løsning, hvis du er på forretningsrejse gennem Nordtyskland. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig inden for biludlejning.

 
 • Schleswig

  Sixt Billeje
  Marie-Curie-Str. 2
  24837 Schleswig

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Slesvig

Sixt Biludlejning i Slesvig har gode tilbud på kategorier som stationcars, økonomibiler, varevogne, 4x4 og cabrioleter, så vælg frit en udlejningsbil ud fra disse specifikke kategorier, når du forhåndsbooker online eller tager telefonisk kontakt til vores filial i Slesvig. Bilen står klar ved ankomsten, og på kontoret er der endvidere 24 timers afhentning og returnering, så du får den størst mulige fleksibilitet under opholdet. Som en af verdens største leverandører af udlejningsbiler er vi også klar til at tilbyde dig forskellige former for ekstraudstyr. Måske har du brug for en tagboks, autostole, en GPS eller noget helt fjerde. Vi er klar til at opfylde os dine ønsker til billeje i Slesvig, så fortæl os meget gerne, hvordan din ideelle pakke ser ud.

Fra Dannevirke til Gottorp Slot

At køre rundt i delstaten Slesvig Holsten fører dig forbi mange interessante områder, såsom marsklandet og digerne. Samtidig fører oplandet til byen Slesvig dig forbi det gigantiske forsvarsværk Dannevirke, der var en vigtig forsvarsbase for de danske soldater under bl.a. krigen i 1864. Området huser ligeledes et interessant museum. Billeje i Slesvig giver dig også en god anledning til at besøge hertugernes slot, Gottorp, der i dag udgøres af et museumskompleks. Samtidig er Slesvig kendt for sin smukke domkirke, og søger du flere dagsudflugter, er Slesvig Holsted kendt for sine mange kursteder, ligesom du måske lokkes af et besøg på De Nordfrisiske Øer.

Sixt, et globalt foretagende

Du er i trygge hænder, når du vælger en udlejningsbil hos Sixt Biludlejning. Vi har været en markant aktør på biludlejningsmarkedet siden begyndelsen af 1900tallet, og vi har grundlagt mere end 4000 filialer i 100 lande. Vores fokusområde er den gode kundepleje, kvalitetsbiler til favorable priser og et bredt udvalg af services, der letter rejsen for såvel kæresteparret og børnefamilien som den forretningsrejsende og vennerne på tur. Søger du flere tips til rejsen gennem Nordtyskland, er vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig. Vores dedikerede medarbejdere sidder klar ved tasterne og telefonrøret.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice