Billeje i Saarbruecken

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Saarbruecken

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Saarbruecken der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Saarbruecken

Sixt Biludlejning i Saarbrücken

Sixt Biludlejning i Saarbrücken

Lej din prisvenlige favoritbil direkte ved Sixt Biludlejning i Saarbrücken, for så opnår du en ekstra komfort og fleksibilitet på rejsen rundt i det mægtige Tyskland. Hvis din kommende ferie eller forretningsrejse tager dig til det sydvestlige Tyskland, er det en fremragende idé at leje en udlejningsbil ved et Sixtkontor i Saarbrücken. Bilen gør det nemt at udforske byens mange kvarterer, resten af den smukke region, eller måske vælger du tilmed at tage på et roadtrip til Frankrig. Intet holder dig tilbage på turen, når du tilvælger billeje i Saarbrücken. Hvorfor ikke lade udlejningsbilen være det perfekte alternativ til dyre taxier og busser?Med en udlejningsbil fra Sixt i Saarbrücken får du en unik chance for at opdage den dejlige region på dine betingelser, hvorfor du også nemt kan sammensætte et dagsprogram med plads til både sightseeing og forretningsmøder. Byen er bl.a. hjemsted for den fredelige park Deutsch Französischer Garten, der er ideel for en hyggelig gåtur eller picnic, men det er også værd at tage familien med en tur til Saarbrücken Zoologiske Have, hvor I kan se alt fra giraffer til skildpadder. I Saarbrücken kan du desuden styre Sixtbilen i retning af den smukke, harmoniske Ludwigskirche, ligesom du passende kan studere den underholdende Adventure Park Saar. Dagsudflugter med din udlejningsbil kan bl.a. tage dig til charmerende Heidelberg, der er et overflødighedshorn ud i historiske seværdigheder, ligesom bykernen er yderst charmerende. Hvis det er et ønske, kan du desuden tage en tur over til nabolandet Luxembourg, men du kan også altid krydse grænsen over til smukke Frankrig, f.eks. for at opleve nationalparken Vosges du Nord eller besøge byer såsom Metz og Nancy. Lej bilen fra Sixt Biludlejning i Saarbrücken.
Saarbrücken, Sixt og superpriser!

Saarbrücken, Sixt og superpriser!

Lad Sixt billeje i Saarbrücken lette din rejse, så det bliver nemt at krydse alt fra pladser til bygrænser og landegrænser. Vi har al den ekspertise, du søger af en professionel leverandør af udlejningsbiler. Vi har været på markedet siden begyndelsen af 1900tallet, og vores Sixtkontorer ligger som perler på en snor overalt på kloden, så der venter stort set altid en Sixtbil lige rundt om hjørnet. Hos Sixt Biludlejning i Saarbrücken finder du udlejningsbiler for enhver smag, herunder stationcars, økonomibiler og 4x4%u2019er, og med ekstraudstyr og tjenester kan du uden videre gøre rejsen endnu bedre. Så kontakt os og bliv klogere på de mange muligheder, vi giver dig som et verdensomspændende biludlejningsfirma.
Show more
Godt at vide når du lejer i Saarbruecken
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Saarbruecken?
For at leje bil hos SIXT i Saarbruecken skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Saarbruecken.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Saarbruecken?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Saarbruecken. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Saarbruecken
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Saarbruecken?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Saarbruecken?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Saarbruecken?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Saarbruecken

Vis mere