Billeje
Saarbruecken
Oversæt
Tyskland // Saarbruecken
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Saarbruecken: Sixt biludlejning online booking

Lej din prisvenlige favoritbil direkte ved Sixt Biludlejning i Saarbrücken, for så opnår du en ekstra komfort og fleksibilitet på rejsen rundt i det mægtige Tyskland. Hvis din kommende ferie eller forretningsrejse tager dig til det sydvestlige Tyskland, er det en fremragende idé at leje en udlejningsbil ved et Sixtkontor i Saarbrücken. Bilen gør det nemt at udforske byens mange kvarterer, resten af den smukke region, eller måske vælger du tilmed at tage på et roadtrip til Frankrig. Intet holder dig tilbage på turen, når du tilvælger billeje i Saarbrücken. Hvorfor ikke lade udlejningsbilen være det perfekte alternativ til dyre taxier og busser?

 
 • Saarbruecken Lufthavn
  Balthasar-Goldstein-Str. 23
  66131 Saarbrücken

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Saarbruecken
  Am Holzbrunnen 1a
  66121 Saarbrücken

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Saarbruecken Lufthavn

  Sixt Billeje
  Balthasar-Goldstein-Str. 23
  66131 Saarbrücken

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Saarbruecken

  Sixt Billeje
  Am Holzbrunnen 1a
  66121 Saarbrücken

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Saarbrücken

Med en udlejningsbil fra Sixt i Saarbrücken får du en unik chance for at opdage den dejlige region på dine betingelser, hvorfor du også nemt kan sammensætte et dagsprogram med plads til både sightseeing og forretningsmøder. Byen er bl.a. hjemsted for den fredelige park Deutsch Französischer Garten, der er ideel for en hyggelig gåtur eller picnic, men det er også værd at tage familien med en tur til Saarbrücken Zoologiske Have, hvor I kan se alt fra giraffer til skildpadder. I Saarbrücken kan du desuden styre Sixtbilen i retning af den smukke, harmoniske Ludwigskirche, ligesom du passende kan studere den underholdende Adventure Park Saar. Dagsudflugter med din udlejningsbil kan bl.a. tage dig til charmerende Heidelberg, der er et overflødighedshorn ud i historiske seværdigheder, ligesom bykernen er yderst charmerende. Hvis det er et ønske, kan du desuden tage en tur over til nabolandet Luxembourg, men du kan også altid krydse grænsen over til smukke Frankrig, f.eks. for at opleve nationalparken Vosges du Nord eller besøge byer såsom Metz og Nancy. Lej bilen fra Sixt Biludlejning i Saarbrücken.

Saarbrücken, Sixt og superpriser!

Lad Sixt billeje i Saarbrücken lette din rejse, så det bliver nemt at krydse alt fra pladser til bygrænser og landegrænser. Vi har al den ekspertise, du søger af en professionel leverandør af udlejningsbiler. Vi har været på markedet siden begyndelsen af 1900tallet, og vores Sixtkontorer ligger som perler på en snor overalt på kloden, så der venter stort set altid en Sixtbil lige rundt om hjørnet. Hos Sixt Biludlejning i Saarbrücken finder du udlejningsbiler for enhver smag, herunder stationcars, økonomibiler og 4x4%u2019er, og med ekstraudstyr og tjenester kan du uden videre gøre rejsen endnu bedre. Så kontakt os og bliv klogere på de mange muligheder, vi giver dig som et verdensomspændende biludlejningsfirma.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice