Billeje i Rosenheim

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Rosenheim

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Rosenheim der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Rosenheim

Sixt Biludlejning i Rosenheim

Sixt Biludlejning i Rosenheim

Overvejer du en bilrejse gennem Sydtyskland, og har du derfor brug for en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Rosenheim? Den hyggelige, lille by Rosenheim hører til i delstaten Bayern, syd for storbyen München og tæt på grænsen til Østrig. Med en Sixtbil vil du frit kunne køre rundt i byen eller tage på eventyr i den naturskønne region. Takket være Sixts favorable priser kan alle få glæde af et komfortabelt køretøj på rejsen, og i forbindelse med Sixt billeje i Rosenheim finder du lynhurtigt en udlejningsbil, der kan rumme både dig og rejseselskabet. Gennemse udvalget af prisvenlige kvalitetsbiler på Sixts hjemmeside og foretag dig bestilling pr. telefon, online eller via Sixts app. Den bayerske by Rosenheim ligger ved floden Inn og tilbyder et hav af seværdigheder og oplevelser for store og små. Oplev f.eks. det interessante museum Lokschuppen Rosenheim, der er et studie i interaktive udstillinger om alt fra det gamle Egypten til vikingetiden. Eller har du tænkt på en udflugt til den skønne sø Simssee, hvor du både kan bade ved Strandbad Pietzing, vandre samt campere i naturskønne omgivelser? Fra Sixt Biludlejning i Rosenheim kan du også tage på en længere udflugt til det vidunderlige slot Neuschwanstein mod vest, der byder på nyromantisk stil fra det 19. århundrede, og som ligger på en bakketop med udsigt over skov og de nærliggende byer. Rosenheim ligger desuden inden for overskuelig køreafstand fra charmerende München, grænsen til nabolandet Østrig og den dejlige sø Chiemsee. Med en udlejningsbil fra Sixt i Rosenheim er du således godt stillet i forhold til rejsemuligheder.
Vælg Sixt Biludlejning i Rosenheim og få fuld valuta

Vælg Sixt Biludlejning i Rosenheim og få fuld valuta

Når du lejer en bil i Rosenheim, har du fuld kontrol over din rejse. Du behøver således ikke tilpasse ferien eller forretningsrejsen efter offentlige transportmidler. Du kan i øvrigt sagtens få plads til hele rejseselskabet i din komfortable udlejningsbil, men vi har også biler til dig, der rejser alene, men stadig vil have komfort. Billeje i Rosenheim indebærer desuden, at du får adgang til fremragende service og konkurrencedygtige priser under opholdet. Sixts medarbejderteam hjælper dig gerne med at skræddersy bestillingen i Rosenheim. Du kan vælge imellem bilkategorier, der strækker sig fra smarte økonomibiler og praktiske stationcars til stilfulde 4x4%u2019er og sportsvogne, og det er naturligvis også muligt at bestille ekstra tjenester ved filialen Sixt Biludlejning i Rosenheim. Det kunne bl.a. tælle GPS, ubegrænset kilometertal og dækning af flere chauffører.
Show more
Godt at vide når du lejer i Rosenheim
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Rosenheim?
For at leje bil hos SIXT i Rosenheim skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rosenheim.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Rosenheim?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Rosenheim. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 890 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,5)
Køretøjet
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Rosenheim
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Rosenheim?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Rosenheim?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Rosenheim?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Rosenheim

Vis mere