Billeje
Rosenheim
Oversæt
Tyskland // Rosenheim
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rosenheim: Sixt biludlejning online booking

Overvejer du en bilrejse gennem Sydtyskland, og har du derfor brug for en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Rosenheim? Den hyggelige, lille by Rosenheim hører til i delstaten Bayern, syd for storbyen München og tæt på grænsen til Østrig. Med en Sixtbil vil du frit kunne køre rundt i byen eller tage på eventyr i den naturskønne region. Takket være Sixts favorable priser kan alle få glæde af et komfortabelt køretøj på rejsen, og i forbindelse med Sixt billeje i Rosenheim finder du lynhurtigt en udlejningsbil, der kan rumme både dig og rejseselskabet. Gennemse udvalget af prisvenlige kvalitetsbiler på Sixts hjemmeside og foretag dig bestilling pr. telefon, online eller via Sixts app.

 
 • Rosenheim Banegård

  Sixt Billeje
  Südtiroler Platz 1
  83022 Rosenheim

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Rosenheim

  Sixt Billeje
  Isarstr. 1d
  83026 Rosenheim

  Ma. - Fr.07:00 - 20:00
  Lø. - Sø.07:00 - 14:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Rosenheim

Den bayerske by Rosenheim ligger ved floden Inn og tilbyder et hav af seværdigheder og oplevelser for store og små. Oplev f.eks. det interessante museum Lokschuppen Rosenheim, der er et studie i interaktive udstillinger om alt fra det gamle Egypten til vikingetiden. Eller har du tænkt på en udflugt til den skønne sø Simssee, hvor du både kan bade ved Strandbad Pietzing, vandre samt campere i naturskønne omgivelser? Fra Sixt Biludlejning i Rosenheim kan du også tage på en længere udflugt til det vidunderlige slot Neuschwanstein mod vest, der byder på nyromantisk stil fra det 19. århundrede, og som ligger på en bakketop med udsigt over skov og de nærliggende byer. Rosenheim ligger desuden inden for overskuelig køreafstand fra charmerende München, grænsen til nabolandet Østrig og den dejlige sø Chiemsee. Med en udlejningsbil fra Sixt i Rosenheim er du således godt stillet i forhold til rejsemuligheder.

Vælg Sixt Biludlejning i Rosenheim og få fuld valuta

Når du lejer en bil i Rosenheim, har du fuld kontrol over din rejse. Du behøver således ikke tilpasse ferien eller forretningsrejsen efter offentlige transportmidler. Du kan i øvrigt sagtens få plads til hele rejseselskabet i din komfortable udlejningsbil, men vi har også biler til dig, der rejser alene, men stadig vil have komfort. Billeje i Rosenheim indebærer desuden, at du får adgang til fremragende service og konkurrencedygtige priser under opholdet. Sixts medarbejderteam hjælper dig gerne med at skræddersy bestillingen i Rosenheim. Du kan vælge imellem bilkategorier, der strækker sig fra smarte økonomibiler og praktiske stationcars til stilfulde 4x4%u2019er og sportsvogne, og det er naturligvis også muligt at bestille ekstra tjenester ved filialen Sixt Biludlejning i Rosenheim. Det kunne bl.a. tælle GPS, ubegrænset kilometertal og dækning af flere chauffører.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice