Billeje i Rendsburg-Büdelsdorf

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Rendsburg-Büdelsdorf

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Rendsburg-Buedelsdorf der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Rendsburg-Büdelsdorf

Sixt Biludlejning i Rendsburg Büdelsdorf

Sixt Biludlejning i Rendsburg Büdelsdorf

Sixt Biludlejning i Rendsburg Büdelsdorf ligger i det nordlige Tyskland, og filialen er et fantastisk udgangspunkt, når du ønsker at køre rundt i hele regionen. Du befinder dig tæt på den danske grænse, havet og større byer som Hamburg. Lej derfor en bil til ferien, weekendturen eller forretningsrejsen online eller telefonisk ved Sixtteamet. Hvis du har specielle ønsker eller krav, så gør hele medarbejderstaben sit bedste for at imødekomme disse, hvis du blot giver os besked ved bookingen. Rendsburg Büdelsdorf i regionen Rendsburg Eckernförde ligger direkte ved den smukke flod Ejderen. Med din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Rendsburg Büdelsdorf kan du nemt tage rundt i byen og opleve byens seværdigheder, herunder interessante bygninger, monumenter og broer. Planlæg gerne en tur til broen Rendsburg Schwebefähre for at se denne fascinerende, svævende arbejderbro over Kielerkanalen eller tag en tur til de hyggelige, omkringliggende byer Rickert eller Osterronfeld. I Rendsburg Büdelsdorf kan du desuden besøge kirken St. Marien, det jødiske museum og den tidligere synagoge, som fortæller gribende om jødernes historie i området, eller måske er du mere til at tage børnene med til Padenstedt Park. Nyd også nærheden til havet i både øst og vest, og tag gerne hele familien med på en dagstur ved vandet. Med en Sixtbil får du mulighed for at opleve netop det, du har lyst til på bilrejsen, og det hele sker i dit foretrukne tempo.
Et alsidigt udvalg til alle rejsende

Et alsidigt udvalg til alle rejsende

Sixts billeje i Rendsburg Büdelsdorf tilbyder et alsidigt udvalg af moderne og komfortable udlejningsbiler, der gør din bilrejse lidt lettere og endnu mere behagelig. Vi tilbyder dig bl.a. smarte og moderne økonomibiler og stationcars eller praktiske og rummelige varevogne på de forskellige Sixtkontorer. Uanset om du skal på ferie med hele familien og har brug for masser af plads, skal på forretningsrejse og derfor leder efter komfort og pålidelighed, eller du skal flytte og har brug for at transportere udstyr eller lignende, har Sixt i Rendsburg Büdelsdorf bilen til netop dig. Billeje i Rendsburg Büdelsdorf med ubegrænset kilometertal gør det nemt at nyde attraktioner i byen og omegnen, og du kan desuden tilføje alverdens nyttigt tilbehør. Vælg mellem forskellige pakker, få yderligere en fører registreret på lejekontrakten og tilvælg GPS samt meget mere. Sixtteamet i Rendsburg Büdelsdorf glæder sig til at byde dig velkommen, og du er altid velkommen til at kontakte os på forhånd ved spørgsmål og lignende.
Show more
Godt at vide når du lejer i Rendsburg-Büdelsdorf
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Rendsburg-Büdelsdorf?
For at leje bil hos SIXT i Rendsburg-Büdelsdorf skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rendsburg-Büdelsdorf.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Rendsburg-Büdelsdorf?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Rendsburg-Büdelsdorf. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 124 anmeldelser
Køretøjet
(4,4)
Aflevering af køretøj
(4,4)
Vejen til SIXT
(4,2)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Rendsburg-Büdelsdorf
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Rendsburg-Büdelsdorf?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Rendsburg-Büdelsdorf?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Rendsburg-Büdelsdorf?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Rendsburg-Büdelsdorf

Vis mere