Billeje
Rendsburg-Büdelsdorf
Oversæt
Tyskland // Rendsburg-Büdelsdorf
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rendsburg-Büdelsdorf: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Rendsburg Büdelsdorf ligger i det nordlige Tyskland, og filialen er et fantastisk udgangspunkt, når du ønsker at køre rundt i hele regionen. Du befinder dig tæt på den danske grænse, havet og større byer som Hamburg. Lej derfor en bil til ferien, weekendturen eller forretningsrejsen online eller telefonisk ved Sixtteamet. Hvis du har specielle ønsker eller krav, så gør hele medarbejderstaben sit bedste for at imødekomme disse, hvis du blot giver os besked ved bookingen.

 
 • Rendsburg-Buedelsdorf
  Hollerstr. 78
  24782 Büdelsdorf

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:30
  Book ved denne station

 • Rendsburg-Buedelsdorf

  Sixt Billeje
  Hollerstr. 78
  24782 Büdelsdorf

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Rendsburg Büdelsdorf

Rendsburg Büdelsdorf i regionen Rendsburg Eckernförde ligger direkte ved den smukke flod Ejderen. Med din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Rendsburg Büdelsdorf kan du nemt tage rundt i byen og opleve byens seværdigheder, herunder interessante bygninger, monumenter og broer. Planlæg gerne en tur til broen Rendsburg Schwebefähre for at se denne fascinerende, svævende arbejderbro over Kielerkanalen eller tag en tur til de hyggelige, omkringliggende byer Rickert eller Osterronfeld. I Rendsburg Büdelsdorf kan du desuden besøge kirken St. Marien, det jødiske museum og den tidligere synagoge, som fortæller gribende om jødernes historie i området, eller måske er du mere til at tage børnene med til Padenstedt Park. Nyd også nærheden til havet i både øst og vest, og tag gerne hele familien med på en dagstur ved vandet. Med en Sixtbil får du mulighed for at opleve netop det, du har lyst til på bilrejsen, og det hele sker i dit foretrukne tempo.

Et alsidigt udvalg til alle rejsende

Sixts billeje i Rendsburg Büdelsdorf tilbyder et alsidigt udvalg af moderne og komfortable udlejningsbiler, der gør din bilrejse lidt lettere og endnu mere behagelig. Vi tilbyder dig bl.a. smarte og moderne økonomibiler og stationcars eller praktiske og rummelige varevogne på de forskellige Sixtkontorer. Uanset om du skal på ferie med hele familien og har brug for masser af plads, skal på forretningsrejse og derfor leder efter komfort og pålidelighed, eller du skal flytte og har brug for at transportere udstyr eller lignende, har Sixt i Rendsburg Büdelsdorf bilen til netop dig. Billeje i Rendsburg Büdelsdorf med ubegrænset kilometertal gør det nemt at nyde attraktioner i byen og omegnen, og du kan desuden tilføje alverdens nyttigt tilbehør. Vælg mellem forskellige pakker, få yderligere en fører registreret på lejekontrakten og tilvælg GPS samt meget mere. Sixtteamet i Rendsburg Büdelsdorf glæder sig til at byde dig velkommen, og du er altid velkommen til at kontakte os på forhånd ved spørgsmål og lignende.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice