Billeje
Regensburg
Oversæt
Tyskland // Regensburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Regensburg: Sixt biludlejning online booking

Afhent udlejningsbilen til din ferie eller forretningsrejse ved Sixt Biludlejning i Regensburg, så du kan tage på opdagelse i det sydøstlige Tyskland. Sixt forsyner dig med en prisvenlig udlejningsbil af høj kvalitet og giver dig dermed en optimal start på bilrejsen i dejlige Tyskland. Nyd Regensburgs spændende historie og smukke arkitektur, spis dig mæt i det sydtyske køkken og tag på eventyr i de større, nærliggende byer München og Nürnberg. Sixtteamet er klar til at hjælpe dig med personlige ønsker og giver dig ligeledes mulighed for at tilføje praktisk ekstraudstyr og tjenester, der gør din rejse ekstra behagelig.

 
 • Hohenfels (on Military Base)
  Building 3/PX Main Exchange
  92366 Hohenfels

  Ma. - Fr.10:00 - 17:00
  Helligdag10:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Regensburg
  Furtherstr. 6, bei Frankenstr.
  93059 Regensburg

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Hohenfels (on Military Base)

  Sixt Billeje
  Building 3/PX Main Exchange
  92366 Hohenfels

  Ma. - Fr.10:00 - 17:00
  Helligdag10:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Regensburg

  Sixt Billeje
  Furtherstr. 6, bei Frankenstr.
  93059 Regensburg

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Regensburg

Skønne Regensburg og omegn har masser af tilbud til den rejsende, særligt når du lejer en kvalitetsbil ved Sixt Biludlejning i Regensburg. Udforsk en af Tysklands ældste byer på fleksibel vis og nå hurtigt ud til de mange interessante historiske pladser, spændende museer og smukke slotte. Gå endelig ikke glip af den imponerende domkirke St. Peters med de smukke tvillingespir og den gamle Steinerne Brücke, som oprindeligt blev bygget af romerne, og som er landets ældste bevarede stenbro. Denne del af Regensburg er imponerende med sin fantastiske arkitektur og gotiske stil. Et besøg i Regensburg bør også omfatte et møde med det lækre, tyske køkken. Lad din billeje i Regensburg tage dig til fantastisk bayersk mad i middelalderlige omgivelser eller naturskønne madoplevelser med en fantastisk udsigt over Steinerne Brücke. Der er utallige seværdigheder og oplevelser, som venter på dig, når du lejer en Sixtbil i Regensburg.

Stort udvalg i de enkelte Sixtafdelinger

Det er et både nemt og prisvenligt alternativ at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Regensburg. Klar din bestilling via vores hjemmeside, appen på din smartphone, telefonisk via Sixts kundeservice eller ved at møde op på et af vores Sixtkontorer i Regensburg. Vi tilbyder favorable priser på alle vores køretøjer, uanset om du vælger en økonomibil, stationcar, sportsvogn eller varevogn. Vores filialer har et stort udvalg af pålidelige bilmærker, herunder BMW, Toyota, Mercedes og Ford, som du kan føle dig tryg med på rejsen. Husk blot, at du booker ud fra udlejningskategorier og ej favoritmærkerne. Der er desuden mange muligheder for tilføjelser i forbindelse med billeje i Regensburg. Bestil et GPS navigationssystem, så du lettere finder vej, eller tilføj en autostol til familiens nyeste medlem. Du kan desuden tegne fuld kaskobeskyttelse, nyde ubegrænset kilometertal, bestille vinterdæk eller flyttekasser. Nyd eventyret i smukke Sydtyskland med Sixt!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice