Billeje i Ramstein

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Ramstein

Sixt Biludlejning i Ramstein

Sixt Biludlejning i Ramstein

Lad rejseeventyret begynde ved Sixt Biludlejning i Ramstein, hvor Sixtteamet fluks får dig bag rattet i en førsteklasses bil til turen rundt i det charmerende Tyskland. Den lille by Ramstein ligger i den vestlige del af landet og tæt på grænserne til både Frankrig og Luxembourg. Den fredelige by indbyder til dejlige stunder, og du er ikke langt fra charmerende Heidelberg eller storbyen Frankfurt am Main. Med Sixt billeje i Ramstein står der komfort, tryghed og frihed på rejseplanen, og Sixtkoncernen hjælper dig hellere end gerne med at skræddersy biloplevelsen efter dine ønsker og krav. Tag kontakt til Sixts medarbejderteam pr. telefon, gå ind på Sixts app eller klik dig frem til bestillingsdelen på hjemmesiden, for at finde udlejningsbilen. Lej en førsteklasses bil hos Sixt og få lidt mere ud af din tur til Vesttyskland. Sixt billeje i Ramstein giver dig fleksibilitet til selv at bestemme tempoet og destinationerne for din rejse, og vi gør det muligt at besøge de pladser og seværdigheder, som ellers kan være svære at nå med offentlige transportmidler. Ved Ramstein kan du bl.a. besøge de flotte slotsruiner fra Nanstein for at lære mere om slottets historie og nyde den fantastiske udsigt over naturomgivelserne, og det er helt sikkert køreturen værd at tage familien med til den zoologiske have Wildpark Potzberg, lige nord for Ramstein, hvor man bl.a. kan opleve et fremragende rovfugleshow. Fra Sixt Biludlejning i Ramstein er der heller ikke langt til smukke Heidelberg, hvor byens symbolske hjerte Heidelbergslottet og dets fantastiske udsigt skal opleves. En slentretur gennem de gotiske gader i den gamle bydel er bestemt også anbefalelsesværdigt. Nyd dit ophold fuldt ud med en komfortabel Sixtbil.
Prisvenlige kvalitetsbiler til alle rejsende

Prisvenlige kvalitetsbiler til alle rejsende

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Ramstein tager du lynhurtigt på opdagelse, når lysten melder sig. Hvorfor vente, når du er godt kørende? Vores moderne økonomibiler og stationcars kan bestilles i Ramsteim, men Sixt tilbyder også bl.a. luksus sportsvogne, rummelige minibusser og pålidelige 4x4%u2019er til alle rejsende. Uanset om du skal på weekendtur, ferie eller forretningsrejse, finder du altså nemt en kvalitetsbil ved Sixt, der imødekommer dine forventninger. Nogle af Sixt nøgleord er høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Det betyder, at du får råd til en moderne førsteklasses bil på turen, og at du er sikker på, at køretøjet er blevet gennemtjekket og er i den bedste stand. Kontakt Sixtteamet med det samme for at forhåndsbestille din Sixtbil.
Show more
Godt at vide når du lejer i Ramstein
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ramstein?
For at leje bil hos SIXT i Ramstein skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ramstein.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Ramstein?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Ramstein. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 21 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Ramstein
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Ramstein?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Ramstein?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Ramstein?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Ramstein

Vis mere